Το Twitter ετοιμάζεται να υποδεχτεί το iOS 5;

Όπως είδαμε τις προηγούμενες μέρες, το Twitter είναι πολύ πιθανό να είναι κομμάτι του iOS και να μπορούμε μέσα από αυτό να μοιραστούμε τις φωτογραφίες μας. Ίσως φυσικά να μην είναι έτσι τα πράγματα, αλλά το Twitter παρουσίασε πρόσφατα δύο νέες υπηρεσίες.

To Twitter παρουσιάζει δύο νέες υπηρεσίες που συνδέονται με το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Η πρώτη έχει να κάνει με το μοίρασμα φωτογραφιών, η οποία θα είναι ενσωματωμένη στο Twitter.com. Οι χρήστες θα θα μπορούν μέσω της κάμερας του κινητού τους να ανεβάζουν εικόνες που θα εμφανίζονται στα tweets τους. Το Twitter συνεργάζεται με το Photobucket για να φιλοξενεί τις φωτογραφίες, και είναι σε συζητήσεις με τους παρόχους για να υποστηρίζεται η υπηρεσία από τα MMS.

Η άλλη υπηρεσία έχει να κάνει με την ανανεωμένη και πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία αναζήτησης που θα εμφανίζει τώρα εικόνες και βίντεο μαζί με τα tweets στις σελίδες των αποτελεσμάτων. Η νέα υπηρεσία αναζήτησης είναι άμεσα διαθέσιμη με την υπηρεσία μοιράσματος φωτογραφιών να ακολουθεί τις επόμενες εβδομάδες.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fmB15ER3LUQ&feature=player_embedded[/youtube]

(ChalkidaNews)