Οδηγίες Εγκατάστασης Installer 4.1.2

Μετά από μία εβδομάδα περίπου και πολλές δοκιμές που έγιναν στον Installer 4 αλλά και σε διάφορα repo μπορούμε να σας παρουσιάσουμε τον Installer 4.1.2 που μπορείτε να βρείτε στο Cydia στο repo του Greek iPhone.

Αρχικά πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν από την Infini-Dev Team, τον developer του Installer για τις οδηγίες του και φυσικά όλους εσάς για την υπομονή σας.

Μπορείτε τώρα να ανοίξετε το Cydia και να προσθέσετε στα Sources το repository https://greekiphone.gr/apt. Μέσα σε αυτό θα βρείτε ένα πακέτο, τον Installer, μετά την εγκατάσταση του μπορείτε να τον ανοίξετε και να προσθέσετε τα παρακάτω repositories.

  • https://greekiphone.gr/repo
  • http://www.sosiphone.com/installer
  • http://i.fr0stdev.co.cc/repo.xml

Τα repositories όπως και ο Installer 4 είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο, μπορείτε όμως να κάνετε εγκατάσταση τα πακέτα που θα βρείτε στο repository του Greek iPhone. Μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο το MobileNotifier και το UnFolder αλλά σύντομα θα προστεθούν και άλλα.

Ο Installer όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας είναι πολύ πιο γρήγορος από το cydia και δεν κολλάει σε Reloading Data κτλ που κάνουν το iPhone κάτι άλλο από αυτό που δημιούργησε η Apple. Επιζούμε σύντομα αρκετοί developers να μεταφέρουν τα πακέτα τους στον Installer και να μην χρειάζεται να περιμένουμε σε παλιές συσκευές για να γίνει η εγκατάσταση κάποιου πακέτου όπως τώρα.

Αντίθετα με τον Installer το cydia σε iPhone 1ης γενιάς, iPhone 3G ή iPod touch παλαιότερης γενιάς δεν έχει την ταχύτητα που έχει στο iPhone 4 ή στο iPhone 3GS. Ο developer του cydia δεν πρόβλεψε ότι κάποιοι χρήστες μπορεί να χρησιμοποιούν ακόμα παλαιότερα iPhone ή iPod touch κάνοντας έτσι το cydia συμβατό περισσότερο με το iPhone, iPad και iPod touch τελευταίας γενιάς αλλά όχι με τις υπόλοιπες συσκευές. Ο Installer όσο απίθανο και να φαίνεται δουλεύει κανονικά χωρίς να αλλαχτεί ούτε γραμμή στον κώδικα του από το iOS 2.x και μάλιστα δουλεύει εξίσου καλά και σε iPhone 3G ή και παλαιότερο.

Περισσότερα για τον Installer 4 σύντομα…

Thanks @slavikus @Samtulp6_ @fr0st @ispazio