MobileNotifier beta 5, κυκλοφόρησε η νέα έκδοση με πολλές αλλαγές! | Cydia

Ο developer του MobileNotifier, Peter Hajas κυκλοφόρησε πριν λίγο την καινούρια έκδοση του MobileNotifier που επεκτείνει και βελτιώνει το tweak αυτό που μας προσφέρει απίστευτα push notifications στο iOS.

Αντίθετα με φήμες που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες ότι ο developer σταμάτησε την ανάπτυξη του tweak εξαιτίας της Apple, σήμερα κυκλοφόρησε μία καινούρια έκδοση με πάρα πολλές βελτιώσεις και αλλαγές.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-mP0CCytmoM&feature=player_embedded[/youtube]

Στην καινούρια έκδοση το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το MobileReply, ένα καινούριο σύστημα με το οποίο μπορούμε άμεσα να απαντήσουμε στις ειδοποιήσεις χωρίς να πρέπει να αλλάξουμε εφαρμογή.

Ακόμα μπορούμε να δούμε πολλές αλλαγές στα γραφικά της εφαρμογής και στην λίστα με τα notifications (την οποία για να δούμε πρέπει να κάνουμε διπλό κλικ στο home button) την επιλογή καθαρισμού όλων στο πάνω μέρος. Φυσικά η καινούρια έκδοση φέρνει και πολλές διορθώσεις και βελτιώσεις στην εφαρμογή.

Όπως πάντα το tweak μπορείτε να κατεβάσετε από το repo του Peter Hajas (http://phajas.xen.prgmr.com/repo) στο Cydia εντελώς δωρεάν.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gBdlKVkk-dg&feature=player_embedded[/youtube]

Σίγουρα είναι μία πολύ καλή προσπάθεια για τα Push Notifications του iOS, πιστεύετε ότι θα δούμε κάτι αντίστοιχο στο iOS 5;

(Peter Hajas blog)

 

One thought on “MobileNotifier beta 5, κυκλοφόρησε η νέα έκδοση με πολλές αλλαγές! | Cydia

Comments are closed.