Apple Store 2, Η Apple γιορτάζει 10 χρόνια Apple Store!

Όπως είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, η Apple την Κυριακή που μας πέρασε γιόρταζε τα 10 χρόνια Apple Store κάνοντας αρκετές αλλαγές μέσα σε αυτά.

Όπως μπορούμε να δούμε και στις παρακάτω φωτογραφίες, φαίνεται ότι το meeting που ακούστηκε ότι θα γίνει την προηγούμενη εβδομάδα, άλλαξε ολοκληρωτικά τα Apple Stores.

Η μεγαλύτερη αλλαγή στην πραγματικότητα έγινε στους πάγκους που ήταν πάνω τα μηχανήματα. Συγκεκριμένα εκεί που παλιά υπήρχε μία κάρτα με τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος και την τιμή του τώρα υπάρχει ένα iPad στο οποίο μπορούμε να διαβάσουμε τα χαρακτηριστικά για το προϊόν που βρίσκεται δίπλα του.

Για παράδειγμα δίπλα από κάποιο MacBook μπορούμε να βρούμε ένα iPad 2 το οποίο στην οθόνη του θα έχει τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος, όπως μνήμη RAM, την δύναμη του επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών του και ότι άλλο χρειάζεται να γνωρίζουμε.

Χάρη στο iPad 2 ο πελάτης θα μπορεί να έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για το μηχάνημα που σκέφτεται να αγοράσει. Θα έχει επιπλέον την δυνατότητα να συγκρίνει το μηχάνημα με άλλα μοντέλα και να επιλέξει αν θα πρέπει να κάνει την αγορά ή το πιο σωστό μηχάνημα για αυτόν.

Μέσα από μία καινούρια κατηγορία που ονομάζει η Apple “New to Mac” θα μπορούν εύκολα ακόμα και να μάθουν τα βασικά για το μηχάνημα που αγοράζουν όπως και για το λειτουργικό σύστημα που υπάρχει πάνω σε αυτό μαζί με όλες τις βασικές του εφαρμογές.

Μια πολύ κίνηση από την Apple που θα πρέπει να δούμε σιγά σιγά σε πολλά καταστήματα.

(MacStories)