Η Apple δουλεύει πάνω σε ένα σύστημα για streaming στο iOS και το Mac OS X

Οι τεχνικοί της Apple δουλεύουν ώστε να ενεργοποιήσουν ένα σύστημα προηγμένου streaming στα κεντρικά του Cupertino. Στη συνέχεια θα δούμε μία ιστορία που επαληθεύει τις διάφορες φήμες για την έναρξη της Cloud υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα η Apple για να ολοκληρώσει το project της ψάχνει για έναν ειδικό σε streaming όπως μπορούμε να δούμε και στην αίτηση στο site της.

H Apple δημοσίευσε μία καινούρια θέση δουλειάς στην οποία θα συμπεριλάβει τον υποψήφιο στο IMG (Interactive Media Group). Ο τίτλος του επαγγέλματος που είναι “Engineering Manager Streaming Media” επαληθεύει τις φήμες των πρόσφατων εβδομάδων που σχετίζονται με το iCloud, την καινούρια υπηρεσία της Apple που σύντομα θα λανσάρει η Apple.

Η IMG είναι υπεύθυνη για την αναπαραγωγή των τοπικών media, του video που απαιτείται και του live streaming του περιεχομένων multimedia. Η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί σε περιοχές στις οποίες έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για QuickTime, Safari, iTunes και άλλες εφαρμογές τρίτου κατασκευαστή.

Η αίτηση δουλειάς εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες, στην οποία θα πρέπει να γίνει ανάπτυξη της υπηρεσίας και να ολοκληρωθεί το stream  στο iTunes. Πρόσθετα να αναφέρουμε ότι η Apple έκλεισε ήδη συμφωνία με δύο αρκετά σημαντικές δισκογραφικές εταιρίες.

Ωστόσο η μουσική θα είναι μόνο μία από τις περιοχές που θα εστιάσει η Apple με την καινούρια της υπηρεσία. Θα δούμε πολλές ακόμα υπηρεσίες που θα μας δώσουν την δυνατότητα να συγχρονίσουμε περιεχόμενο όπως τα bookmarks, τα email, τις επαφές και τα ημερολόγια μας.

(AppleInsider)