NFC Συστήματα πληρωμών έρχονται στα Apple Stores

Το BGR αποκαλύπτει σήμερα πληροφορίες που έρχονται από αρκετές Apple πηγές από τις οποίες μπορούμε να καταλάβουμε αν το καινούριο iPhone θα έχει δυνατότητα NFC.

Αρχικά, η συσκευές πληρωμών της Apple ήταν εκτός για συντήρηση για μία ολόκληρη ημέρα, αφήνοντας τους πελάτες χωρίς την δυνατότητα αγοράς ή επιστροφής κάποιας συσκευής.

Επίσης υπήρχαν στα Apple Stores κατά την διάρκεια της νύχτας κάποιοι υπάλληλοι οι οποίοι θα έπρεπε να βοηθήσουν για την εγκατάσταση των TBD συσκευών καθώς ο τομέας των καταστημάτων λιανικής Apple μεγαλώνει.

Τέλος οι πηγές του Bgr αναφέρουν ότι τοποθετήθηκαν καινούρια τραπέζια στα Apple Store που έχουν διαφορετική καλωδίωση από αυτή των ήδη υπαρχόντων. Έχουν ακόμα και ενσωματωμένες συσκευές για χρήματα αλλά δεν χρησιμοποιούνται και οι υπάλληλοι περιμένουν για περισσότερες πληροφορίες.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μόλις μάθουμε ακόμα περισσότερα για την συνάντηση που θα γίνει στις 22 Μαΐου. Φαίνεται όμως ότι η Apple θέλει να υιοθετήσει το σύστημα πληρωμής NFC στα καταστήματα της για αυτό και αγόρασε αυτόν τον καινούριο εξοπλισμό.