Το νέο iPhone 5 με μεγαλύτερη οθόνη και flash τοποθετημένο απέναντι από την κάμερα

Το γνωστό site Alibaba δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες στις οποίες μπορούμε να δούμε θήκες για το iPhone 5. Από αυτές καταλαβαίνουμε ότι ο σχεδιασμός του iPhone 5 θα είναι ίδιος με αυτόν του iPhone 4 με μόνο λίγες αλλαγές όπως μεγαλύτερη οθόνη και αλλαγή της θέσης του flash.

Όσο περνάει ο καιρός και φτάνουμε όλο και πιο κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 5 ή του iPhone 4S, βλέπουμε ότι οι φήμες μιλούν για μία συσκευή με μόνο λίγες αλλαγές από αυτή προηγούμενης γενιάς. Ο Joshua Topolsky του Engadget πιστεύει ότι το καινούριο iPhone θα έχει μία μεγαλύτερη οθόνη 3.7 ίντσες επειδή τώρα το επαληθεύουν ακόμα και οι θήκες του site Alibaba.

Αν ισχύουν οι φωτογραφίες αυτές για τις καινούριες θήκες του iPhone 5 τότε δεν θα δούμε μόνο μία μεγαλύτερη οθόνη αλλά και αλλαγή στην τοποθεσία του flash, που στο καινούριο iPhone βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κάμερα.

Για την ώρα αυτά είναι απλά φήμες και τίποτα δεν έχει επαληθευτεί. Θα πρέπει να θυμίσουμε όμως ότι και τα Χριστούγεννα κυκλοφόρησαν αντίστοιχες φήμες από το site Alibaba για υποτιθέμενες θήκες του iPad 2 οι οποίες όπως είδαμε μετά την παρουσίαση του iPad 2 ήταν όντως πραγματικές.

[MacRumors]