Οδηγός για Untethered Jailbreak σε iOS 4.3.3 με Redsn0w

Η DevTeam κυκλοφόρησε πρόσφατα την καινούρια έκδοση του Redsn0w 0.9.6rc16 για το Jailbreak του iOS 4.3.3. Στη συνέχεια θα βρείτε τον οδηγό για το untethered jailbreak.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι χρήστες που έχουν αγοράσει iPhone από το εξωτερικό δεν θα πρέπει να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους. Για την ώρα και μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να μείνουν μακριά.

Πριν ξεκινήσετε την διαδικασία κάντε ένα ολοκληρωμένο backup την συσκευή σας με το iTunes. Αν θέλετε να κάνετε backup τα πακέτα του Cydia μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το APTBackup (βρείτε το Cydia).

 

Απαιτήσεις

  • iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPod touch 3ης γενιάς, iPod touch 4ης γενιάς, iPad 1ης γενιάς
  • Όλες οι συσκευές θα πρέπει να είναι αναβαθμισμένες στην έκδοση 4.3.3
  • Redsn0w 0.9.6rc16 ( Mac , Windows )
  • Το ipsw για την έκδοση iOS 4.3.3 που μπορείτε να βρείτε εδώ

Οδηγίες

1. Ανοίγουμε το Redsn0w και κάνουμε click στο Browse.

2. Επιλέγουμε το ipsw για την συσκευή μας και πατάμε στο κουμπάκι Next

3. Αμέσως θα ξεκινήσει η διαδικασία του Redsn0w που θα περάσει τα απαραίτητα αρχεία για το jailbreak στην συσκευή μας. Μετά θα δούμε μια οθόνη με διάφορες επιλογές. Επιλέξτε το Install Cydia και συνεχίστε.

4. Μετά θα πρέπει με τις οδηγίες που βλέπουμε στην οθόνη να βάλουμε την συσκευή μας σε DFU mode. Σιγουρευτείτε πρώτα πως η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή και πατήστε Next.

Για DFU mode

  • Πατήστε το Power button για τρία δευτερόλεπτα
  • Χωρίς να αφήσουμε το Power button κρατάμε πατημένο και το home button για άλλα 10 δευτερόλεπτα
  • Μετά αφήνουμε το Power button και συνεχίζουμε να πατάμε το home button μέχρι το Redsn0w να αναγνωρίσει την συσκευή μας

5. Μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία του Jailbreak, περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί και να επανεκκινήσει η συσκευή σας. Αν όλα έχουν γίνουν σωστά, θα βρείτε το Cydia στην homescreen σας και το jailbreak έχει γίνει με επιτυχία.

Πολλά tweaks υπάρχει πιθανότητα να μην είναι ακόμα συμβατά με την έκδοση iOS 4.3.3. Θα πρέπει να περιμένουμε να κυκλοφορήσουν οι developers τις αναβαθμίσεις τους.

Για τυχόν απορίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σχόλια στην συνέχεια.