Cydia Search, αναζήτηση για tweaks στο Cydia από τον υπολογιστή μας

Το site Planet-iPhones, που ασχολείται με iPhone news, ξεκίνησε στα τέλη του Απριλίου, το Cydia Search, ένα online περιβάλλον που μας επιτρέπει να ψάξουμε για tweaks, apps, utilities και θέματα που είναι διαθέσιμα στο Cydia.

Το παραπάνω site δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση το Cydia. Όπως καταλαβαίνουμε και από το όνομά του, μας επιτρέπει να κάνουμε browser στα πακέτα του Cydia σε ένα βελτιωμένο περιβάλλον, χωρίς τη χρήση του iPhone, που μπορεί ορισμένες φορές να είναι αργό. Το Cydia Search μας επιτρέπει να κάνουμε αναζήτηση σε όνομα εφαρμογή, προγραμματιστή ή περιγραφή, ενώ έχει ένα έτοιμο template για να μας δείξει πως φαίνεται το αντίστοιχο πακέτο στο iPhone Cydia app(όπως βλέπουμε και στο screenshot πιο πάνω). Επίσης, προσφέρει και μια μεγάλη λίστα από default repositories, τοπ πακέτα, κατηγορίες, πρόσφατες ενημερώσεις και πρόσφατα πακέτα.

Μερικές από τις δυνατότητες του Cydia search :

Δυνατότητα προβολής λίστας από τα πιο δημοφιλή πακέτα, η οποία είναι βασισμένη σε κριτικές χριστών, ακόμα και πρόσφατα ενημερωμένα πακέτα.
Προβολή περιγραφής, screenshot, developer κλπ. σε κάθε πακέτο.
Διαφορετικό χρώμα στα πακέτα που είναι επί πληρωμή(όπως και στο Cydia).
Διαθέσιμα RSS feeds για την λίστα με τα νεότερα πακέτα και για τα πακέτα που ενημερώθηκαν πρόσφατα.

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο για να δείτε τι νέο υπάρχει στο Cydia χωρίς την χρήση του iPhone, ή ακόμα περισσότερο, χωρίς να έχετε jailbroken συσκευή. Το Cydia Search είναι μια σταθερή λύση που αξίζει μαι δοκιμή. Θα το βρείτε εδώ.
[ MacStories ]