Η AT&T επαληθεύει οτι δεν θα υπάρξει καινούριο iPhone τον Ιούνιο

Αυτές τις μέρες βλέπουμε να αναφέρεται πολύ το iPhone 5 και γενικότερα υποτιθέμενες ημερομηνία που μπορεί αυτό να κυκλοφορήσει στην αγορά. Πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να το δούμε Ιούνιο / Ιούλιο όπως συνήθως, ενώ άλλοι έχουν ακόμα την εντύπωση ότι το καινούριο iPhone θα κυκλοφορήσει Σεπτέμβριο.

Σήμερα υπάρχει μία ακόμα επαλήθευση σχετικά με αυτή την υπόθεση. Στην πραγματικότητα υπάρχει μία επαλήθευση από τον αντιπρόσωπο της AT&T ο οποίος αποκαλύπτει τα παρακάτω:

Η Apple επίσημα ειδοποίησε την AT&T, ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποιο καινούριο iPhone τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Ακόμα μας αναφέρει ότι αυτή την χρονιά θα κυκλοφορήσει καινούριο iPhone αλλά δεν γνωρίζει την ημερομηνία που θα γίνει αυτό. Αυτές οι πληροφορίες θα δημοσιευτούν στο site της AT&T και της Apple λίγο πριν την κυκλοφορία του.

Τώρα γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα καινούριο iPhone το καλοκαίρι, αντίθετα θα κυκλοφορήσει αργότερα και μάλλον τον Σεπτέμβριο στο μουσικό event με τα iPod.

[MacRumors]