Strangeness from Earth, οι καλύτερες εικόνες Google Earth | AppStore

Η εφαρμογή Strangeness from Earth μας παρέχει τις καλύτερες και πιο παράξενες φωτογραφίες της εφαρμογής Google Earth χωρισμένες σε κατηγορίες.

[appscreens 354011321]

[app 354011321]

Περιγραφή

Strangeness from Earth… η δύναμη που μας δίνει η  Google στο iPhone μας. Όχι πια άλλα μυστικά από το Google Earth, οι καλύτερες φωτογραφίες επιλεγμένες και χωρισμένες σε κατηγορίες μόνο για εσάς.

Πάνω από 100 περίεργες φωτογραφίες … Περιέργεια, UFO, ατυχήματα, φύση, τρελά μηνύματα, στρατός και πολλά άλλα. Όλα τα παράξενα που μπορούμε να δούμε στον κόσμο … Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία, Ισπανία, Δανία, Ρουμανία, Καλιφόρνια, Νέα Υόρκη, Φλόριντα, Οχάιο, Αριζόνα, Νεβάδα, Όρεγκον, Michignan, Αϊντάχο, Ιλινόις, Ουάσινγκτον, Λουιζιάνα, Ουαϊόμινγκ, τον Καναδά, τη Χαβάη, την Αϊτή, το Περού , η Κύπρος, Τασμανία, Νέα Καληδονία, το Ιράν, τη Νότιο Αφρική, το Μάλι, το Τσαντ, την Μποτσουάνα, τη Μοζαμβίκη, τη Ναμίμπια, τη Ζάμπια, το Μαρόκο, την Ουγκάντα, Νίγηρας, Αλγερία, Λιβύη, την Τανζανία, την Ιαπωνία, την Κίνα, η Χιλή, η Αυστραλία … επίσης μπορείτε να συμμετάσχετε στην ανάπτυξη της εφαρμογής στέλνοντας καινούριες συντεταγμένες, η εικόνα θα προστεθεί στην εφαρμογή μαζί με το nickname σας.

Οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι πραγματικές. Μπορείτε να τις δείτε και μέσω του Google Earth

Η εφαρμογή υποστηρίζει πλήρως την Retina display του iPhone 4.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με iPhone, iPad, iPod touch και απαιτεί iOS 3.0 η νεότερο.

Ακόμα το Strangeness from Earth είναι διαθέσιμο και για το iPad σε HD έκδοση.

[app 427408017]

Thanks Eros Brienza