Εφαρμογές για iPad τώρα και στο iPhone με το iTelePad2Pod! (Video)

Ακόμα μία δυνατότητα για όλες τις jailbroken συσκευές! Με ένα απλό hack μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις iPad εφαρμογές που έχουμε αγοράσει και στο iPhone.

Το iTelePad2Pod είναι μία εφαρμογή που μπορούμε να βρούμε εδώ και μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε εφαρμογές για το iPad στο iPhone ή στο iPod touch μας. Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και βασικά απαιτεί απλά να τρέξουμε την εφαρμογή στο Mac.

Για την διαδικασία θα χρειαστούμε ένα jailbroken iPhone και θα πρέπει να κάνουμε εγκατάσταση το OpenSSH από το Cydia. Αυτά θα χρειαστούν εφόσον το εργαλείο στέλνει στο iPhone ή iPod touch μας την iPad εφαρμογή μέσω Secure FTP. Συγκεκριμένα αυτό που κάνει όλη την δουλειά είναι μία αλλαγή στις προτεραιότητες των συσκευών στα metadata των εφαρμογών. Έτσι ώστε η εφαρμογή να είναι συμβατή σε όλες τις iOS συσκευές.

Μην περιμένετε πολλά από όλη την διαδικασία εφόσον πολλές φορές μπορεί να μην δουλέψει καθόλου. Αυτό οφείλεται εξαιτίας των περισσότερων pixel της Retina οθόνης που έχει το iPhone 4 αλλά και του σχεδιασμού του multitouch στο παιχνίδι ή την εφαρμογή. Δείτε στην συνέχεια ένα demo video.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wz-T2bNGRhc&feature=player_embedded[/youtube]

[9to5Mac]