Οδηγός: Αλλάξτε εύκολα λογαριασμούς στο iTunes Store

Για διάφορους λόγους μπορεί να έχουμε περισσότερους λογαριασμούς από έναν στο iTunes Store, αλλά η όλη διαδικασία αλλαγής λογαριασμού μετά από πολλές φορές αρχίζει και γίνεται βαρετή, για αυτό λοιπόν πρόσφατα τα παιδία από το site Reddit δημιούργησαν ένα script που μέσα σε 2 δευτερόπελπτα μας αποσυνδέει από τον ένα λογαριασμό και μας συνδέει στον άλλο. Στην συνέχεια μπορούμε να δούμε μερικές απλές οδηγίες για την χρήση αυτού του script.

Απαιτήσεις

 

Οδηγίες

1. Για να χρησιμοποιήσουμε αυτό το script θα πρέπει να δώσουμε τα στοιχεία για τους δύο ή και περισσότερους λογαριασμούς μας. Για να το κάνουμε αυτό θα χρησιμοποιήσουμε το TuneSwitch, το οποίο μόλις ανοίξει θα μας ζητήσει να δημιουργήσουμε μία εγγραφή για στο keychain του Mac OS X για τον πρώτο μας λογαριασμό.

 

2. Αφού δώσουμε τα στοιχεία για τους λογαριασμούς που θέλουμε κάθε φορά που θα ανοίξουμε την εφαρμογή TuneSwitch μπορούμε να επιλέξουμε τον λογαριασμό με τον οποίο θέλουμε να συνδεθούμε στο iTunes Store.

Μόλις τον επιλέξουμε και εφόσον έχουμε ανοιχτό το iTunes θα δούμε ότι το script τραβάει τα στοιχεία και τα περνάει στο iTunes και συνδέεται με τον λογαριασμό που έχουμε επιλέξει πολύ γρήγορα.

[MacStories]