Η Apple συνεργάζεται με την Foursquare για το καινούριο της κοινωνικό δίκτυο;

H Παρουσία του συνιδρυτή της Foursuare, Dennis Crowley, ενός από τους αντιπροσώπους δημοσίων σχέσεων μαζί με δύο άλλα άτομα από το προσωπικό της υπηρεσίας βρέθηκαν πρόσφατα στο καφέ για τους υπαλλήλους της Apple, στην πανεπιστημιούπολη στο Cupertino, μήπως αυτό σημαίνει ότι η Foursquare σχεδιάζει κάτι μαζί με την Apple;

Ένα tweet νωρίτερα από τον Dennis Crowley μας δείχνει πως αληθεύουν οι φήμες που ακούστηκαν στο παρελθόν για την εξαγορά της υπηρεσίας Foursquare από την Apple. Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με φήμες που έχουμε δει στο παρελθόν η Apple δουλεύει πάνω στο δικό της κοινωνικό δίκτυο στο οποίο θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε την τοποθεσία των φίλων μας, αυτό το σύστημα υπάρχει πιθανότητα να ονομάζεται “Find my Friends”.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Foursquare είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που είναι βασισμένο στις τοποθεσίες και στην στην επιλογή για “checking in” στις τοποθεσίες που επισκεπτόμαστε. Η Foursquare μια αρκετά δημοφιλή εφαρμογή για το iPhone, το Android, το Palm, το BlackBerry και την Ovi πλατφόρμα της Nokia.

Υπάρχει περίπτωση η Apple να χρειάζεται βοήθεια από την ομάδα της Foursquare στο καινούριο της δίκτυο, το οποίο μάλλον θα δούμε στο iOS 5. Όλα αυτά όμως θα τα μάθουμε σύντομα, εφόσον τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι στιγμής μπορούμε να θεωρήσουμε ότι πρόκειται για ακόμα μία φήμη.

[9to5Mac]