Max and the Magic Marker, η επιλογή της Apple για παιχνίδι της εβδομάδας (iPad)

Κάθε εβδομάδα η Apple επιλέγει ένα παιχνίδι που θέλει να γνωρίσουν όλοι οι χρήστες του App Store. Το παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα είναι το Max and the Magic Marker.

Το Max and the Magic Marker είναι ένα καινούριο παιχνίδι από την EA το οποίο περιέχει 58 επίπεδα και μας καλεί να ζήσουμε την περιπέτεια του Max και της ζωγραφιάς του.

[app 413708028]

Μία μέρα ο Max λαμβάνει ένα γράμμα το οποίο περιέχει ένα μυστήριο μαρκαδόρο. Το πρώτο πράγμα που ζωγραφίζει είναι ένα τέρας. Το τέρας ζωντανεύει μόλις ο μαρκαδόρος απομακρύνετε από το χαρτί και βουτά σε ένα άλλο σχέδιο. Θα πρέπει να σταματήσει! Ο Max ζωγραφίζει τον εαυτό του και το κυνήγι αρχίζει..

Στο παιχνίδι παίζετε με τον Max και θα πρέπει με τον μαγικό μας μαρκαδόρο να βοηθήσουμε τον Max στον δρόμο του να ξεπεράσει εμπόδια όπως τρύπες, βράχους που πέφτουν και πολλά άλλα. Το μελάνι τελειώνει και θα πρέπει να το γεμίσετε με διάφορες μπάλες μελανιού που βλέπετε.

[appscreens 413708028]

Το Max and the Magic Marker είναι διαθέσιμο στο AppStore και συμβατό με iPhone, iPod touch και iPad. Απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο.