iOS 5 με καινούρια folders, Exposé και ενσωματωμένο Facebook

Δύο καινούρια video εμφανίστηκαν σήμερα στο website της Tinhte. Σε αυτά όπως ισχυρίζονται και οι ίδιοι βλέπουμε μία καινούρια έκδοση του iOS 5 που θα κυκλοφορήσει σύντομα πάνω σε ένα πρωτότυπο iPhone 5 64GB.

Το Βιετναμέζικο site παρουσιάζει στα video που θα δούμε στην συνέχεια ένα πρωτότυπο λευκό iPhone 4 μοντέλο (και όχι iPhone 5) που τρέχει μια καινούρια έκδοση του iOS 4.

Όπως μπορούμε να δούμε το multitasking έχει αλλάξει και εμφανίζει τις εφαρμογές στο στυλ του Exposé που γνωρίζουμε από το Mac OS X. Για να επιστρέψουμε σε μία από τις εφαρμογές δεν έχουμε παρά να κάνουμε tap πάνω της και αν θέλουμε να την κλείσουμε tap στο x.

Το video σύμφωνα με τον Mark Gurman του 9to5Mac δεν είναι πλαστό και μπορούμε να δούμε καθαρά σε αυτό τον κωδικό που η Apple χρησιμοποιεί στα πρωτότυπα iPhone XXGB αλλά και την χωρητικότητα του που φτάνει 58GB όσο πρέπει να είναι το 64GB μοντέλο.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wg-gfF3Pryc&feature=player_embedded[/youtube]

Στο δεύτερο video μπορούμε να δούμε τα καινούρια folders, την ενσωμάτωση του Facebook εφόσον εμφανίζεται πια στις βασικές ρυθμίσεις του iOS και δύο καινούριες επιλογές ρυθμίσεων “Carrier Settings” και “Internal Settings” που ακόμα δεν γνωρίζουμε πως ή αν θα χρησιμοποιηθούν στην χώρα μας.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-gSqtubjTis&feature=player_embedded[/youtube]

Σύμφωνα με τον @Chronic η build αυτής της έκδοσης είναι η 8A216 και είναι πολύ πιο παλιά από την πρώτη build του iOS 4, τα γραφικά όμως θυμίζουν Apple.

Πιστεύουμε πως ίσως είναι μία πρώιμη έκδοση του iOS 4 ή μια πρώτη preview έκδοση του iOS 5 που θα δούμε στην WWDC το καλοκαίρι.

[9to5Mac]

One thought on “iOS 5 με καινούρια folders, Exposé και ενσωματωμένο Facebook

Comments are closed.