Sites που υπόσχονται Jailbreak ή Unlock για τις συσκευές μας και ο σκοπός τους

Τις προάλλες μιλήσαμε για διάφορα sites που δεν παρέχουν τίποτα άλλο εκτός από νέα τα οποία προσπαθούν να προσεγγίσουν χρήστες και να τους κάνουν να πιστέψουν ότι το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει όποτε θεωρούν αυτοί σωστό και φυσικά χρησιμοποιούν την παγίδα του διαγωνισμού έτσι ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.

Πριν λίγο ο @chpwn δημιουργός διαφόρων εφαρμογών για jailbroken συσκευές μαζί με τον iH8sn0w δημιουργό του Sn0wbreeze και άλλα μέλη της Jailbreak σκηνής αναφέρουν το πρόβλημα που υπάρχει και γενικότερα τις λάθος ειδήσεις που γράφουν μερικά τέτοια site.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες για έναν καινούριο ιό για το iOS, αυτή η είδηση είναι ψεύτικη και έχει σκοπό να μαζέψει επισκέψεις στο συγκεκριμένο site. Ένας τρόπος για να γνωρίζουμε όλα τα site που έχουν τέτοιους σκοπούς είναι να κοιτάξουμε το όνομα τους. Διάφορα site με domain geohot.us, geohot.ca, ultrasn0w.ca, redsn0w.ca , geohot.ca και γενικότερα διάφορα άλλα sites με την λέξεις όπως geohot, ultrasn0w, rubyra1n, redsn0w ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο jailbreak κυκλοφορήσει τις περισσότερες φορές προσφέρουν ψεύτικες φήμες και νέα.

Μετά από την συζήτηση αυτή φυσικά πολλά από αυτά τα site θα σταματήσουν να υπάρχουν, όμως κάνεις δεν μπορεί να απαγορεύσει στο μέλλον κάποιον να ανοίξει καινούρια.