iOS 5 και Photo Stream μέσα από την εφαρμογή Photos;

Όπως έχουμε δει στο παρελθόν η Apple ετοιμάζει το καινούριο αναβαθμισμένο MobileMe με την δυνατότητα ενός Media Stream που, σύμφωνα με ότι έχουμε διαβάσει, θα δώσει την δυνατότητα στους χρήστες να μοιραστούν τις φωτογραφίες και τα video τους.

Σήμερα αναγνώστης του 9to5Mac αναφέρει ότι βρήκες αναφορές για Photo Stream Albums στην έκδοση iOS 4.3. Φυσικά αυτές οι αναφορές βρίσκονται στον κώδικα της εφαρμογής Photos. Ο αναγνώστης ισχυρίζεται πως κατάφερε να εμφανίσει ένα κομμάτι κώδικα στην εφαρμογή μέσα από μία άλλη εφαρμογή που επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει φωτογραφίες για επεξεργασία.

Φαίνεται πως θα έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε λίστες με φωτογραφίες όπως και στο iPod λίστες με μουσική. Μετά όπως έχουμε την δυνατότητα και μέσω του MobileMe θα μπορούμε να επιλέξουμε ποιοι θα είναι αυτοί που μπορούνε να τις δουν. Όπως αναφέρει το 9to5Mac πρόκειται για streaming λίστες που θα γίνονται stream μέσα από την iOS συσκευή. Ένας πολύ πιο σύντομος τρόπος για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με τα άτομα που θέλετε άμεσα χωρίς να χρειάζεται να τις ανεβάσετε στο facebook ή οπουδήποτε αλλού.

Ο φίλος μας Mark Guman του 9to5Mac μας θυμίζει ότι σε μία παλαιότερη έκδοση του iPhoto για Mac υπήρχε μια ίδια δυνατότητα που η Apple ονόμαζε Photocast και πιστεύει ότι πρόκειται να είναι το ίδιο περίπου που θα ισχύει για το PhotoStream. Φυσικά όλα αυτά για να τα χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να έχουμε λογαριασμό στο MobileMe.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fdS7cd8Pshk[/youtube]

[9to5Mac]