Το Untethered Jailbreak έφτασε στο beta στάδιο;

Όπως είδαμε χτες, ο i0n1c δημοσίευσε ένα video στο οποίο μπορούμε να δούμε ένα iPod touch 4ης γενιάς με untethered jailbreak και στο iOS 4.3.1. Σήμερα μας αναφέρει ότι το jailbreak μπαίνει πια στο beta στάδιο.

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο i0n1c δεν φτιάχνει κάποιο δικό του εργαλείο για jailbreak αλλά είναι μόνο κάποιος που βρίσκει τον τρόπο για το jailbreak και στέλνει όλες τις πληροφορίες στα σωστά άτομα, στην Chronic DevTeam, στον Comex ή στην iPhone DevTeam έτσι ώστε να δημιουργήσουν το τελικό εργαλείο για jailbreak και με τον πιο απλό τρόπο.

Από το πρώτο tweet μπορούμε να καταλάβουμε ότι υπάρχει πρόοδος στην όλη διαδικασία και ότι αυτή πέρασε στο beta στάδιο. Τώρα θα πρέπει να δοκιμάσει και τις υπόλοιπες συσκευές με αυτό το jailbreak για να δει αν χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο σε μία από αυτές. Έτσι αυτό που μπορούμε να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η διαδικασία του jailbreak προοδεύει.

Τα δύο αυτά tweets μας ενημερώσουν ότι το payload για το untethered jailbreak του iOS 4.3.1 σίγουρα είναι το πιο περίπλοκο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Αυτό φυσικά επειδή η Apple προσπαθεί με πολλούς τρόπους να κάνει το jailbreak πιο δύσκολο ή και εντελώς αδύνατο.

[iSpazio]