Το Untethered Jailbreak βρίσκεται τώρα στα χέρια της DevTeam

Σήμερα το πρωί σας ενημερώσαμε σχετικά με την βελτίωση του Untethered Jailbreak για το iOS 4.3.1, τώρα όμως ο i0n1c αναφέρει πως όλη την δουλειά και τις δοκιμές τις κάνει η iPhone DevTeam. Το καινούριο payload θα δοκιμαστεί αρκετές φορές πριν χρησιμοποιηθεί σε προγράμματα που θα κάνουν Untethered Jailbreak τις συσκευές μας σε iOS 4.3.1.

Το Untethered Jailbreak βρίσκεται στο beta στάδιο και στα χέρια της iPhone DevTeam, η οποία κάνει διάφορες δοκιμές και μετά θα αναπτύξει καινούρια προγράμματα για jailbreak ή απλά θα αναβαθμίσει τα ήδη υπάρχον έτσι ώστε να κυκλοφορήσει επίσημα το jailbreak για το iOS 4.3.1.

Ο i0n1c μας ξεκαθαρίζει ακόμα ένα πράγμα που σίγουρα καλό είναι να γνωρίζουμε. Πρόκειται για το iPad 2 και μας λέει ότι το exploit του δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτό.

Ακόμα μας λέει ότι δεν πρέπει να ρωτάμε συνεχώς την DevTeam ή αυτούς που δουλεύουν πάνω σε αυτή για την ημερομηνία που θα είναι έτοιμο το Jailbreak. Εμείς πάντως θα σας ενημερώσουμε όπως πάντα αμέσως μόλις αυτό είναι διαθέσιμο.

Thanks iSpazio