Phil Schiller: Δεν θα κυκλοφορήσει πληκτρολόγιο για το iPad 2, χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο αφής

Μετά την κυκλοφορία του iPad 2 κυκλοφόρησαν διάφορα αξεσουάρ για αυτό. Όπως και για το iPad πρώτης γενιάς έχει κυκλοφορήσει dock και πληκτρολόγιο έτσι περιμέναμε να γίνει και για το iPad 2.

Στο παρελθόν έχουμε αναφέρει πως το iPad 2 κυκλοφόρησε με το δικό του dock αλλά δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για το πληκτρολόγιο. Χάρη σε κάποιον αναγνώστη του 9to5Mac ο οποίος έστειλε email στον Phil Schiller, γνωρίζουμε τώρα ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πληκτρολόγιο για το iPad 2. Προτείνει όμως να χρησιμοποιούμε το πληκτρολόγιο αφής του iPad 2 ή το bluetooth wireless keyboard της Apple.

Συγκεκριμένα ο Phil Schiller γράφει:

People prefer to use the iPad’s built in soft keyboard most all of the time, it works very well. Those that do choose to use an external keyboard most often choose to use Apple’s bluetooth wireless keyboard for the convenience it provides.

Με αυτό του το μήνυμα μπορούμε να καταλάβουμε ότι η Apple θέλει οι χρήστες να μάθουν να χειρίζονται το πληκτρολόγιο αφής και για να το πετύχει αυτό δεν θα κυκλοφορήσει πληκτρολόγιο για το iPad.
Προσωπικά έχω δει ότι το πληκτρολόγιο του iPad στο iOS 3.x κόλλαγε λίγο όταν προσπαθούσα να γράψω γρήγορα. Αντίθετα τώρα με το iOS 4 δεν έχει κανένα πρόβλημα, πόσο μάλλον το iPad 2 που έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και μνήμη.

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτή την κίνηση της Apple;

[9to5Mac]