iTzoker, μια εφαρμογή απαραίτητη για τους παίκτες του τζόκερ και όχι μόνο | AppStore

Το iTzoker είναι η απαραίτητη εφαρμογή για παίχτες του Τζόκερ. Δείτε την τελευταία κλήρωση, κάντε ανάλυση σε παλιές κληρώσεις και στατιστικά, αποθηκεύστε ακόμα και τα δικά σας δελτία.

[appscreens 426374538]

[app 426374538]

Με την εφαρμογή αυτή μπορούμε να δημιουργήσουμε και να αποθηκεύσουμε το δικό μας δελτίο κατευθείαν στη συσκευή μας, μπορούμε ακόμα να δούμε το κόστος του αποθηκευμένου δελτίου ώστε να θυμόμαστε τι θα παίξουμε και πόσο θα κοστίσει πριν ακόμα μπούμε στο πρακτορείο και όλα αυτά…. απλά και φιλικά προς το χρήστη, γιατί όλα τα δεδομένα ενημερώνονται αυτόματα μέσω διαδικτύου.

Καλά το σκεφτήκατε ….το iTzoker είναι Ελληνικό και ειναι από τον Θεόδωρο Οικονόμου.

από το επίσημο site

iTzoker

To iTzoker είναι η απαραίτητη εφαρμογή για παίκτες του Τζόκερ, του πιο διαδεδομένου από τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Με το iTzoker μπορείς να ενημερωθείς για την τελευταία κλήρωση κατευθείαν από τη συσκευή σου και να αναλύσεις στατιστικά στοιχεία προηγούμενων κληρώσεων. Με το iTzoker μπορείς να αποθηκεύσεις τα δελτία που έκανες και να υπολογίσεις το κόστος του κάθε δελτίου από τη συσκευή σου, για να είσαι έτοιμος να το υποβάλλεις στο πρακτορείο.

To iTzoker είναι απλό και φιλικό προς το χρήστη. Όλα τα δεδομένα που εμφανίζονται ενημερώνονται αυτόματα μέσω διαδικτύου.

Για το Τζόκερ

Το Τζόκερ είναι το πιο διαδεδομένο από τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ λόγω των τεράστιων τζακπότ που γίνονται και που κατά φορές ξεπερνούν και τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Η κλήρωση του τζόκερ γίνεται κάθε βράδυ Πέμπτης και Κυριακής στις 9:00μμ. Το iTzoker προφανώς σας ενημερώνει αυτόματα για την τελευταία κλήρωση μέσα σε λίγα λεπτά από την ολοκλήρωσή της.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με το iPhone, iPod touch, iPad και απαιτεί iOS 3.2 ή νεότερο.