Whited00r, iOS 4.3 για το iPhone και το iPod touch 1ης και 2ης γενιάς

Η Apple έπαψε να υποστηρίζει παλαιότερες συσκευές με την έκδοση iOS 4.3 εξαιτίας της ασυμβατότητας που μπορεί να υπάρχει. Χάρη όμως στην ομάδα Whited00r το πρόβλημα αυτό μπορεί να λυθεί.

Η ομάδα Whited00r προσπαθεί να κρατήσει ζωντανές τις παλαιότερες Apple συσκευές, όπως για παράδειγμα το iPhone και το iPod touch  1ης και 2ης γενιάς. Μετά από την κυκλοφορία του iOS 4 η Apple άρχισε να κόβει την υποστήριξη για παλαιότερες συσκευές. Η ομάδα του Whited00r project αυτή την φορά κυκλοφορεί το iOS 4.3 firmware για το iPhone και το iPod touch 1ης και 2ης γενιάς.

Το Whited00r iOS 43 είναι βασισμένο στον κώδικα του iOS 3 ενώ αυτό του iOS 4 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Οι χρήστες iPhone 3G και το iPod touch 2G μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε iOS 4.3 που είναι βασισμένό σε iOS 4 ή iOS 3 όταν αυτό θα είναι διαθέσιμο. Αυτό που είναι βασισμένο στο iOS 3 είναι πολύ πιο γρήγορο από αυτό με το iOS 4 αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση της εφαρμογές για iOS 4+ από το AppStore.

Πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει το Whited00r lite με iOS 4.3. Αυτοί που θέλουν το iOS 4.3 μπορούν να κατεβάσουν τα custom firmware για iPhone 1ης, 2ης γενιάς και iPod touch 1ης και 2ης γενιάς από εδώ.

[iSpazio]