Οδηγίες για Jailbreak και ξεκλείδωμα του iPhone 3GS με Sn0wbreeze 2.3 beta 4

Ο iH8sn0w κυκλοφόρησε χτες μια καινούρια beta για το Sn0w breeze που μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε tethered jailbreak συσκευές με την έκδοση iOS 4.3 αλλά και να ξεκλειδώσουμε το iPhone 3GS, χάρη στον καινούριο ultrasn0w fixer. Δείτε στην συνέχεια τις οδηγίες.

Προσοχή: Η έκδοση του καινούριου Sn0wbreeze είναι ακόμα σε BETA μορφή, οπότε καλό είναι να την χρησιμοποιήσουν μόνο developers που θέλουν να κάνουν τις εφαρμογές τους συμβατές με το iOS 4.3. Οι απλοί χρήστες θα ήταν καλό να μην χρησιμοποιήσουν αυτή την καινούρια έκδοση εφόσον μπορεί να έχει διάφορα bugs και να μην λειτουργεί σωστά. Με την κυκλοφορία μελλοντικών εκδόσεων και όταν διορθωθούν πολλά από αυτά θα δημοσιεύσουμε έναν καινούριο οδηγό για όλους τους χρήστες. Επίσης μην ξεχνάτε ότι το κάνει μόνο tethered jailbreak που σημαίνει ότι αν η συσκευή σας πρέπει να κάνει επανεκκίνηση θα πρέπει να έχετε κάποιον υπολογιστή δίπλα σας αλλιώς δεν θα μπορείτε να εκκινήσετε την συσκευή.

 

Απαιτήσεις

  • iPhone 3GS με baseband 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04 ή 06.15.00 αλλά και iPhone 4 με baseband 1.59.00. Τα υπόλοιπα modem για το iPhone 4 δεν υποστηρίζονται.
  • Sn0wbreeze 2.3 beta 4 – download link (Windows)
  • Τελευταία iTunes έκδοση

 

Οδηγίες για Jailbreak και ξεκλείδωμα

Ανοιγούμε το Sn0wbreeze και δημιουργούμε ένα καινούριο custom firmware για την συσκευή μας, επιλέγοντας preserve baseband.

Κάνουμε restore το καινούριο custom firmware επιλέγοντας το από το iTunes κρατώντας πατημένο το shift και κάνοντας κλικ στο restore.

Μόλις τελειώσει η διαδικασία και ανοίξει η συσκευή μας θα πρέπει να πάμε στο Cydia, στην επιλογή Manage και τέλος Sources.

Εκεί μπορούμε  να προσθέσουμε το repository για το ultrasn0w αν δεν υπάρχει ήδη. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να πατήσουμε Edit και Add και να γράψουμε την διεύθυνση του repository:

http://repo666.ultrasn0w.com

Από το repository που περάσαμε θα πρέπει να κάνουμε εγκατάσταση το ultrasn0w και τέλος restart στην συσκευή μας.

Αν τα έχουμε κάνει όλα σωστά, μετά το restart θα πρέπει να δούμε ότι η συσκευή μας έχει σήμα. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, ενημερώστε μας στα σχόλια και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε.