iPad 2 και Video Mirroring

Με το Mirroring στο iPad, μπορείτε να κάνετε προβολή ενός μαθήματος, μιας εργασίας ή ακόμα και μιας εφαρμογής, σε μεγαλύτερη οθόνη. Και όλα αυτά με πια πραγματικά εντυπωσιακή απόδοση.

Με το Video Mirroring μπορείτε να προβάλετε ότι βλέπετε στο iPad σε μια ακόμα μεγαλύτερη οθόνη, με ακόμα μεγαλύτερο κοινό. Μπορείτε να προβάλετε τις φωτογραφίες σας, τα video σας, τις παρουσιάσεις σας ή ακόμα και τις εφαρμογές σας. Απλά, συνδέστε το Apple Digital AV Adapter (το οποίο πωλείται ξεχωριστά) στο iPad, και απολαύστε μια ταινία στην HDTV στο σαλόνι σας. Επίσης μπορείτε να κάνετε παρουσίαση σε μια αίθουσα συσκέψεων με έναν HD προβολέα. Τέλος με την χρήση των εκπαιδευτικών iPad Apps μπορείτε να διδάξετε σε ένα σχολείο.

Το Video Mirroring δεν μετατρέπει απλά το iPad σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Μετατρέπει την μεγαλύτερη οθόνη σε iPad.Με το Apple Digital AV Adapter (που πωλείται ξεχωριστά) όλοι μπορούν να δουν την οθόνη του iPad σας.Ακόμα και όταν γυρίζετε το iPad από κατακόρυφη σε οριζόντια θέση ή μεγεθύνετε μια φωτογραφία. Το Video Mirroring είναι κατασκευασμένο για το iOS κάτι που το κάνει να λειτουργεί ομαλά, όπως η παρουσίασή σας.

Συνδέστε το Digital AV Adapter(πωλείται ξεχωριστά) και όλα θα γίνουν αυτόματα. Δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε κάτι για να λειτουργήσει. Ο μετατροπέας χρησιμοποιεί και τον ήχο του iPad. Έτσι είναι εύκολο να εστιάσει κάποιος σε αυτό που προβάλλεται στο δωμάτιο. Η μια άκρη συνδέεται στο iPad και η άλλη στο καλώδιο HDMI. Το καλώδιο, συνδέεται στην HD τηλεόρασή σας ή σε οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση με υποδοχή HDMI. Τέλος υπάρχει μια δεύτερη έξοδος για USB, για να φορτίζεται το iPad. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα τελειώσει η μπαταρία την ώρα της παρουσίασης ή στην μέση μιας ταινίας.

[Apple]