Λευκό CDMA iPhone εμφανίστηκε στο iTunes και στο Lion

Αν και ο Phil Schiller επαλήθευσε την κυκλοφορία του λευκού iPhone και ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη κάποιοι συνεχίζουν να ψάχνουν για αναφορές σχετικά με το καινούριο λευκό iPhone που ανακοινώθηκε το καλοκαίρι και δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Αναγνώστης του site MacRumors βρήκε ένα εικονίδιο στο iTunes 10.2 που δείχνει να είναι η CDMA έκδοση του λευκού iPhone 4 που πρόκειται να κυκλοφορήσει μαζί με αυτό της GSM έκδοσης. Διάφορες εικασίες τις τελευταίες εβδομάδες δείχνουν ότι το λευκό iPhone θα είναι μόνο GSM, αλλά μετά από την κυκλοφορία του iPhone 4 για την Verizon άρχισαν διάφοροι να αναρωτιούνται αν και το λευκό iPhone 4 θα κυκλοφορήσει σε CDMA έκδοση. Δυστυχώς ένα εικονίδιο που υπάρχει στο iTunes δεν μπορεί να μας δείξει τα σχέδια της Apple για το λευκό iPhone αλλά μπορεί απλά κάποιος σχεδιαστής να έφτιαξε το εικονίδιο για να είναι έτοιμο, σε περίπτωση που κυκλοφορήσει.

Μια αναφορά από το site RazorianFly μας λέει ότι το εικονίδιο για το λευκό iPhone 4 υπάρχει και στην developer preview έκδοση του Lion. Για όσους θέλουν να ψάξουν, το αρχείο βρίσκεται στο /System/Library/CoreServices/CoreTypes.bundle/Contents/Resources/ και ονομάζεται com.apple.iphone-4-white.icns.

Όλα αυτά δείχνουν πως, θα κυκλοφορήσει το λευκό iPhone πριν την παρουσίαση του iPhone 5 στην WWDC  τον Ιούνιο.

[MacStories]