PhotoAge Ανάλυση για τον Steve Jobs

Ο developer της εφαρμογής PhotoAge εξεπλάγη από την εμφάνιση του Steve Jobs στην παρουσίαση του iPad 2 και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα γράφημα με την ανάλυση του ιδρυτή της Apple μέσα από την εφαρμογή του.

Για όσους δεν γνωρίζουν το PhotoAge είναι μια υπέροχη εφαρμογή που μπορούμε να βρούμε στο App Store και μέσω μιας φωτογραφίας μας αποκαλύπτει την ηλικία του αντικειμένου. Μια εφαρμογή που καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε με προσοχή για να μην πληγώσετε την αυτοεκτίμηση σας.

Σύμφωνα με το PhotoAge ο Steve φαινόταν κάπως νεότερος από την πραγματική του ηλικία και άρχισε να δείχνει σημάδια γήρανσης με ένα πολύ πιο γρήγορο ρυθμό. Ωστόσο, όταν η εφαρμογή έκανε την ανάλυση της πιο πρόσφατης εμφάνισης του στις 2 Μαρτίου, η εφαρμογή βρήκε ότι δείχνει ένα χρόνο νεότερος από την πραγματική του ηλικία που είναι 56.

Δεν γνωρίζουμε αν ο Steve Jobs έκανε κάποιες θεραπείες τώρα τελευταία και αισθάνεται καλύτερα, έχει πολύ καλό makeup για τις δημόσιες εμφανίσεις ή το PhotoAge κάνει λάθος. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε στον Steve να είναι πάντα καλά και υγιείς.

[TUAW]