Dungeon Hunter 2 μόνο για σήμερα €0.79!

Χάρη στους φίλους μας στο Ιταλικό blog iSpazio, μπορούμε τώρα να αποκτήσουμε το καταπληκτικό παιχνίδι Dungeon Hunter 2 της Gameloft μόνο για σήμερα από €5.49 μόνο με €0.79!

[appscreens 385159082][app 385159082]

[app 402441901]

Είκοσι χρόνια αργότερα ο κακός γιος του πρίγκηπα σκοτώνει τον αδερφό του για να κατακτήσει το βασίλειο και να γυρίσει στις παλιές μέρες στις οποίες όλοι ζούσαν στη φτώχεια και  υπέφεραν.

iPhone Screenshot 2

Dungeon Hunter 2 ξεκινά εδώ, με τον πρίγκιπα μας, που ξυπνά από το θάνατο και θα πρέπει να διασχίσει το βασίλειο του Gothicus για να διεκδικήσει ό, τι έχει κατακτηθεί. Όπως και στο πρώτο Dungeon Hunter, κατά την έναρξη του παιχνιδιού θα επιλέξουμε την κλάση του χαρακτήρα μεταξύ πολεμιστή, μάγου ή κλέφτη, η επιλογή αυτή θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους εχθρούς μας, δίνοντας, ανάλογα με την τάξη, διαφορετικά όπλα και ειδικές ικανότητες.

iPhone Screenshot 3

Dungeon Hunter 2 ουσιαστικά είναι ένα RPG-στυλ arcade παιχνίδι όπου η ικανότητα να αναπτύσσονται το χαρακτήρα μας και να εξοπλιστεί με όλο και πιο ισχυρά όπλα για την καταπολέμηση της αναμιγνύει αδρεναλίνη όταν εξοντώνουμε ό, τι κινείται γρήγορα γύρω μας. Αντίθετα από το πρώτο Dungeon Hunter, βραχύβια, αυτή τη φορά τα επίπεδα είναι πολλά και ο χώρος του παιχνιδιού είναι 5 φορές μεγαλύτερος από το πρώτο κεφάλαιο του παιχνιδιού. Βοήθεια στην αποστολή μας θα είναι η «μοίρες», μυθολογικά όντα ορατά μόνο σε εκείνους που αναστήθηκαν από τους νεκρούς, που θα παρέχουν στο χαρακτήρα μας καταστροφικές ειδικές κινήσεις για να καταστρέφει πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα. Επίσης, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορείτε να υπολογίζετε στη στήριξη κάποιων ανθρώπων που θα συμπορεύονται μαζί σας σε κάποιες αποστολές και θα σας κάνουν ευκολότερο να αφαιρέσετε τη μεγάλη μάζα των εχθρών από το παιχνίδι.

iPhone Screenshot 4

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα συναντήσουμε πάνω από 55 διαφορετικά είδη εχθρών πάνω από 11 αφεντικά τα οποία είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν! Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο πάντα να κοιτάμε για τα ρούχα και τα όπλα που ανακτήθηκαν κατά το παιχνίδι τα οποία θα μας επιτρέπουν να ενισχύσουμε τις σωματικές ικανότητες και την μαγεία του χαρακτήρα μας.

iPhone Screenshot 5

Όσον αφορά τα γραφικά  του  Dungeon Hunter 2 είναι αρκετά βελτιωμένα από την πρώτη έκδοση χάρη στην μοναδική οθόνη του iPhone που μας επιτρέπει να απολαύσουμε ένα μεγαλύτερο αριθμό από λεπτομέρειες και πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα, από βάλτους δωμάτια στο κάστρο μέχρι και τους πραγματικούς λαβυρίνθους.

Εκτός από το κανονικό gameplay του παιχνιδιού μπορούμε να παίξουμε και multiplayer στο οποίο mode μπορούμε να παίξουμε με άλλους δύο φίλους μας. Το Dungeon Hunter 2 είναι μια απίθανη συνέχεια όχι πολύ διαφορετική από το πρώτο παιχνίδι μηχανικά, αλλά σίγουρα αρκετά διασκεδαστικό και βιώσιμο.

Το παιχνίδι Dungeon Hunter 2 μπορείτε να το αποκτήσετε μόνο για σήμερα με € 0.79 χάρη στο iSpazio.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6qq3-5Vajw8[/youtube]