Untethered Jailbreak για το iOS 4.3 όταν κυκλοφορήσει το iOS 4.3.1;

Ο i0n1c ανακοίνωσε χτες το βράδυ μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter ότι θα πρέπει να περιμένουμε για το καινούριο iOS 4.3.1 της Apple για να δούμε το εργαλείο για untethered jailbreak.
IOS 4 3 1Ο λόγος φυσικά είναι το exploit που χρησιμοποίησε ο Charlie Miller στον διαγωνισμό Pwn2Own που μας έδειξε ότι υπάρχει κενό ασφάλεια στο Safari, το οποίο η Apple θα διορθώσει στις επόμενες μέρες.

Στον διαγωνισμό Pwn2Own σπάσανε το iPhone 4 με ένα που βρέθηκε στον Safari. Η συγκεκριμένη συσκευή έτρεχε iOS 4.2.1 αλλά το κενό αυτό υπάρχει και στο iOS 4.3, αλλά μην ξεχνάμε πως όλες οι συσκευές που τρέχουν iOS 4.3 έχουν περισσότερη ασφάλεια μέχρι να βρουν οι hackers τρόπο να σπάσουν το ASLR που εφάρμοσε η Apple στην τελευταία έκδοση του iOS.

IOS 4 3 1 1

Σύμφωνα με τον i0n1c που δεν έχει καμία σχέση με τις DevTeam μας λέει πως θα περιμένει πριν κυκλοφορήσει το εργαλείο του για untethered jailbreak επειδή πιστεύει πως η Apple θα κυκλοφορήσει σύντομα την αναβάθμιση του iOS σε 4.3.1 έτσι ώστε να διορθώσει το κενό ασφαλείας.

[RedmondPie]