Σήμερα η iDealsChina ισχυρίζεται ότι έχει τα μηχανικά σχέδια από το καλούπι του iPhone πέμπτης γενιάς. Σύμφωνα με αυτά τα σχέδια το iPhone 5 μοιάζει πολύ στο iPhone 4 και το μόνο που διαφέρει είναι η μεγαλύτερη οθόνη που φαίνεται ότι πιάνει μεγαλύτερο μέρος στο μπροστά μέρος της συσκευής.

One1

Τα σχέδια είναι σαν αυτά που είχαν κυκλοφορήσει λίγο καιρό πριν με την φωτογραφία του bezel για το μπροστά μέρος της συσκευής που είχε δημοσιευτεί πρόσφατα από το ίδιο site.

Two

Μόλις λάβαμα αυτά που φαίνεται να είναι τα σχέδια για το καλούπι του iPhone 5. Αυτά θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουν οι σχεδιαστές για να δημιουργήσουν θήκες από πλαστικό, αλουμίνιο, σιλικόνη ή ακόμα και δέρμα. Λίγο καιρό πριν υπήρχαν κάποιες φήμες σχετικά με ότι το iPhone 5 θα έχει κυρτή πλάτη αλλά τα σημερινά σχέδια δείχνουν ότι θα είναι ίδιο με το iPhone 4 απλά η μόνη του διαφορά θα είναι η οθόνη η οποία πιάνει από την μία πλευρά ως την άλλη στο μπροστά μέρος της συσκευής.

Σίγουρα έχουμε δει αρκετές φορές ότι οι κατασκευαστές κινέζικων αξεσουάρ έχουν πρόσβαση σε σχέδια πολύ πιο νωρίς από άλλους. Οι εμφάνιση των θηκών για το iPad 2 δεν έκαναν και μεγάλα λάθη σχετικά με τον σχεδιασμό του. Για όσους δεν θυμούνται η iDealsChina είναι αυτή που είχε επίσης τα σχέδια για το iPod nano 4ης γενιάς που όταν κυκλοφόρησε ήταν το ίδιο ακριβώς που εμφανίστηκε σε αυτά.

Σύντομα και αν ισχύουν αυτά τα σχέδια για το iPhone 5 θα πρέπει να δούμε νέα σχετικά με καινούριες θήκες για αυτό.

Three

[9to5Mac]