Παρουσίαση του iOS 5 και του MobileMe τον Απρίλιο;

Σύμφωνα με το Γερμανικό blog Macerkopf.de η Apple πρόκειται να κάνει ακόμα ένα event στο Cupertino για να μας δείξει τι πρόκειται να έχει το καινούριο λειτουργικό σύστημα iOS 5 αλλά και το καινούριο MobileMe.

Το site μας λέει πως το event πρόκειται να γίνει αρχές Απριλίου σε ένα Media event έτσι ώστε να γίνει η παρουσίαση του iOS 5 και των καινούριων δυνατοτήτων του MobileMe. Οι προσκλήσεις πρόκειται να σταλούν μέσα στην δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου και επίσης με αυτή την δημοσίευση πολλά blogs που πρότειναν ότι η Apple θα κάνει την παρουσίαση του iOS 5 σε άλλο event και όχι σε αυτό του iPad 2 τελικά αποδείχτηκε πως δεν έλεγαν ψέματα.

Φήμες τον περασμένο καιρό αναφέρουν ότι το iOS 5 θα έχει ένα εντελώς καινούριο σύστημα ειδοποιήσεων, θα βασίζεται πολύ περισσότερο σε cloud και θα έχει διάφορες δυνατότητες που έχουν σχέση με την τοποθεσία. Όσον αφορά τις αλλαγές του design, διάφορες πατέντες της Apple μας έχουν δείξει καινούρια scrolling menu όπως και διάφορες άλλα στυλ γραφικού περιβάλλοντος. Το MobileMe επίσης υπάρχει μια περίπτωση να έρθει με την δυνατότητα cloud backup για το iTunes και άλλων media. Μην ξεχνάμε πως ο Steve Jobs απάντησε στο mail ενός καταναλωτή και του είπε πως το MobileMe θα βελτιωθεί πάρα πολύ το 2011.

Κομμάτια κώδικα που βρέθηκαν σε προηγούμενες beta εκδόσεις του iOS 4.3 δείχνουν ότι η Apple ετοιμάζει μια καινούρια υπηρεσία που ονομάζεται MediaStream για τις φωτογραφίες και τα video.

Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι η Apple θα έκανε ένα ξεχωριστό event για το iOS 5 και ότι μετά από αυτό θα δώσει την πρώτη beta έκδοση σε όλους τους Developers έτσι ώστε να την δοκιμάσουν και να έχουν έτοιμες τις εφαρμογές τους μέχρι την κυκλοφορία του iOS5 που θα κυκλοφορήσει στην παρουσίαση WWDC τον Ιούνιο μαζί με το καινούριο iPhone.

 

[MacStories]

 

One thought on “Παρουσίαση του iOS 5 και του MobileMe τον Απρίλιο;

Comments are closed.