Το Celeste έρχεται την επόμενη εβδομάδα μαζί με δυνατότητα για iTunes Sync!

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την στιγμή που έκαναν tweet ένα screenshot με την καινούρια εφαρμογή που ετοίμαζαν και το όνομα της είναι Celeste. Σύμφωνα με το τελευταίο δημοσίευμα στο site η cocoanutapps ανακοινώνει ότι μετά από κάποιες δοκιμές που θα γίνουν το Celeste θα είναι διαθέσιμο στο Cydia Store την επόμενη εβδομάδα.

Το μυστικό και βασικό χαρακτηριστικό που δεν ακούστηκε καθόλου όλο αυτό το διάστημα είναι η δυνατότητα να γίνονται sync στο iTunes τα video και η μουσική που λαμβάνουμε με bluetooth και όλα αυτά χάρη στην εφαρμογή Gremlin που θα κυκλοφορήσει μαζί με το Celeste. Φυσικά το Gremlin θα είναι δωρεάν και σημαίνει ότι όλα αυτά τα τραγούδια και τα video που θα λαμβάνεται από τους φίλους σας θα πηγαίνουν αυτόματα και στο iTunes με τον συγχρονισμό κάθε φορά που συνδέετε την συσκευή σας στον υπολογιστή.

Επίσης μας ενημερώνουν ότι οι χρήστες του YourTube ή του YourTube HD, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν sync τα video που κατεβάζουν και να τα βλέπουν στο Mac ή το PC τους. Με το επόμενο update του YourTube θα υπάρχει επίσης η δυναότητα να φτιάξουμε το κάθε video μουσικό κομμάτι.

Τέλος, εφόσον ο πρώτος διαγωνισμός τελείωσε και ανακοινώθηκαν οι τυχεροί, ξεκίνησε ένας μεγαλύτερος διαγωνισμός στον οποίο μπορείτε να λάβετε μέρος συμπληρώνοντας απλά την φόρμα εδώ. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε ποιος είναι ο τυχερός αριθμός και μπορείτε να κερδίσετε εύκολα 2 εφαρμογές της CocoaNut apps συμπεριλαμβανομένης και της εφαρμογής Celeste. Δεν υπάρχει όριο για το πόσοι θα είναι οι νικητές για αυτό πείτε το σε όλους!