Τα δύο καινούρια αξεσουάρ για το iPad 2

Ο Steve Jobs μαζί με το iPad 2 θέλησε να μας δείξει δύο καινούρια αξεσουάρ που η εταιρία ετοίμασε για αυτό.

Το Πρώτο αξεσουάρ είναι ο αντάπτορας για HDMI Video out που μας επιτρέπει να δούμε την οθόνη του iPad ή του iPad 2 στην μεγάλη τηλεόραση του σαλονιού μας. Στο iPad πρώτης γενιάς δυστυχώς δεν υπάρχει πλήρη υποστήριξη που σημαίνει ότι μπορούμε να δούμε μόνο τις φωτογραφίες τα videos κτλ. Αντίθετα στο iPad 2 έχουμε το λεγόμενο HDMI mirrored video output και βλέπουμε στην οθόνη μας ότι ακριβώς έχει η οθόνη του iPad 2 και υποστηρίζει μέχρι 108p.

Το δεύτερο αξεσουάρ είναι τα Smart Covers. Μια καινούρια ιδέα από την Apple για το πως θα πρέπει να είναι η θήκες χωρίς να κάνουν την συσκευή πιο παχιά ή πιο άσχημη. Το Smart Cover είναι ένα κάλυμα που μαγνητίζεται πάνω στο iPad πολύ εύκολα και μας δίνει την δυνατότητα να στηρίξουμε το iPad όπως θέλουμε.

Τα Smart Covers θα κυκλφορήσουν σε δέκα διαφορετικά χρώματα και από δύο διαφορετικά υλικά, δέρμα και πολυουρεθάνιο με κόστος $39 και $69.

Ένα ακόμα όμως χαρακτηριστικό των Smart Covers είναι η δυνατότητα να “ξυπνάει” το iPad μόλις σηκώσουμε το κάλυμμα και να “κοιμάται” ότι το αφήνουμε πάνω πάλι. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο video στην συνέχεια.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=naVZDRcI0p4[/youtube]