GarageBand για το iPad

Σήμερα στην παρουσίαση η Apple εκτός από το απίστευτο iPad 2 παρουσίασε το iMovie αλλά και το GarageBand για iPad το οποίο θα δούμε στη συνέχεια!

Η δεύτερη εφαρμογή που ανακοίνωσε η Apple για το iPad 2 είναι το Garageband.Το Garageband περιέχει μουσικά όργανα που μπορείτε να χρησιμοποιείστε με την αφή (φυσικά μπορείτε να συνδέσετε και την κιθάρα σας αν θέλετε),περισσότερα από 250 loops , πολυκάναλη εγγραφή και μίξη.Η Apple έχει αναπτύξει μια εφαρμογή έτσι ώστε να μετατρέψει το iPad σε ένα μουσικό όργανο , ακολουθώντας την επιτυχία των προγραμματιστών για εφαρμογές μουσικής, το 2010.

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι το πιάνο demoed το οποίο αναγνωρίζει την πίεση που ασκούν τα δάχτυλα στα πλήκτρα χάρη το επιταχυνσιόμετρο του iPad.Μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αυτό την δυνατότητα πολύ πετυχημένη για την συσκευή.

Τα γραφικά είναι πολύ ωραία και μπορείτε να μεταφερθείτε μεταξύ πολλών οργάνων , συμπεριλαμβάνοντας και τα μουσικά όργανα αλλά και τα synths.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε οκτάβες και πετάλ στο πιάνο.Τέλος , το Engadget αναφέρει ότι μπορείτε να ρυθμίστε το βιμπράτο με το δάχτυλό σας μέσα από την οθόνη του iPad 2. Επιπλέον θα έχει και Drums.

[MacStories]