Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 4.3 GM (Updated x7)

Πριν λίγο η Apple κυκλοφόρησε την καινούρια έκδοση για το iOS 4.3 GM. Αν είστε developer μπορείτε να την κατεβάσετε τώρα από το iOS Developer Center.

Το build number της έκδοσης αυτής είναι 8F190. Το iOS 4.3 GM είναι 670MB για το iPhone 4, 597MB για το iPad και 423MB για το iPhone 3GS.

Updates

1. Στο AppStore πια οι εφαρμογές που έχουμε αγοράσει έχουν σαν επιλογή στο κουμπάκι το Install και όχι το Buy ή την τιμή.

2. Δίνοντας τα στοιχεία μας στα Settings > iPod. Μπορείτε να δείτε το Home Sharing δίκτυο με όλη σας την μουσική, τις ταινίες ή τις σειρές που έχετε στον υπολογιστή σας!

3. Όπως ανακοινώθηκε και στο χθεσινό event αν δοκιμάσουμε το Safari θα δούμε ότι είναι πολύ πιο γρήγορο με το καινούριο Java Script Nitro Engine.

4. Τα Multitouch gestures μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε ακόμα μέσα από το Xcode, πολύ πιθανόν να υπάρχουν και στην τελική έκδοση αλλά μόνο για τους developers.

5. Ο ήχος του shutter της κάμερας δυστυχώς άλλαξε και έγινε αυτός της 4.2 ή παλαιότερης έκδοσης.

6. Στα Ringtones υπάρχει η επιλογή για αγορά περισσότερων ringtones που μας μεταφέρει αμέσως στο iTunes Store για την πραγματοποίηση της αγοράς. [iSpazio]

7. Το Personal Hotspot μας δίνει την δυνατότητα για κλήσεις FaceTime μέσω 3G, περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

Για να δείτε περισσότερα σχετικά με τις αλλαγές του iOS 4.3 μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ.

updating…