iPhone 5 Dock Connector αποκαλύπτει μερικές αλλαγές

Το Ταϊβανέζικο site Apple.pro δημοσίευσε χτες μια φωτογραφία που ισχυρίζεται ότι είναι από τον Dock Connector της επόμενης γενιάς iPhone.

Το part είναι ίδιο ακριβώς με αυτό που υπάρχει στο ήδη υπάρχον iPhone, με την μόνη διαφορά ότι ο connector είναι στενότερος και  μερικές αλλαγές στο καλώδιο που συνδέεται πάνω στην μητρική. Ο connector έχει part number 821-1300-02, ενώ το Verizon iPhone 821-1281-A και το iPhone 4 με 821-1093-Α.

 

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι αν αυτό το part υπάρχει θα επαλήθευε ότι η Apple θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον δικό της dock connector για το iPhone επόμενης γενιάς αντί να αλλάξει στο καινούριο micro-USB που θα χρησιμοποιούν όλες οι εταιρίες.

Δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο με την μετάφραση  που έχει γίνει, αλλά ο αρθρογράφος ισχυρίζεται επίσης ότι η μεγαλύτερη οθόνη στο iPhone 5 δεν ισχύει.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε εύκολα ότι η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα iPhone με  slide-out πληκτρολόγιο, αλλά σίγουρα είναι πιθανό η εταιρία να έφτιαξα διάφορα τέτοια έτσι ώστε να ελέγξει τις δυνατότητες τους. Το site Apple.pro έχει δημοσιεύσει και στο παρελθόν διάφορες εικόνες από προϊόντα της Apple που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

[MacRumors]