Twitterrific, update με πλήρη υποστήριξη του Instagram

Το Twitterrific είναι μία από τις πιο δημοφιλές εφαρμογές που μπορείτε να βρείτε στο App Store για το iPhone και το iPad που πρόσφατα αναβαθμίστηκε και προσφέρει πλήρη υποστήριξη του Instagram.

[appscreens 359914600]

[app 359914600]

Η καινούρια αναβάθμιση του Twitterrific προσφέρει πλήρη υποστήριξη στο Instagram, το δημοφιλές πρόγραμμα για κοινωνικό δίκτυο που βασίζεται σε φωτογραφίες.

Τι σημαίνει αυτό; Αν πριν χρειαζόταν να κάνουμε κλικ στα link του Instagram που βρίσκονται στα tweet μας και να περιμένουμε να ανοίξει η φωτογραφία στο browser μας για να την φορτώσει και να την δούμε. Τώρα εφόσον αυτό δεν ήταν και τόσο βολικό και όλο περισσότεροι χρήστες γράφονται και αρχίζουν να χρησιμοποιούν το Instagram μπορούμε απλά να κάνουμε tap στο link της φωτογραφίας στο Twitterrific στο iPhone σας και να δούμε αμέσως την φωτογραφία από το link του Instagram σε ένα popup.

Φυσικά το ίδιο συμβαίνει και στο Twitter.com όπου η φωτογραφία εμφανίζεται στο πλάι της σελίδας (αν έχετε ενεργοποιήσει τον καινούριο μηχανισμό του Twitter.

Μαζί με την προσθήκη της υποστήριξης του Instagram η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης για μοίρασμα φωτογραφιών την υπηρεσία Plixi. Τέλος διορθώθηκαν αρκετά bugs και το μαύρο χρώμα του theme ξαναέγινε το αρχικό.

[ MacStories ]