Η ανακοίνωση του iOS 4.3, Personal Hotspot, και iPad 2 αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες;

Μια σειρά από αναφορές και φήμες. υποδηλώνουν ότι η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το iOS 4.3 με το χαρακτηριστικό Personal Hotspot στο ευρύ κοινό, πιθανότατα μέχρι της 13 Φεβρουαρίου. Την ίδια ώρα, η Apple μπορεί να αρπάξει την ευκαιρία να προσφέρει μια προεπισκόπηση από το νέας γενιάς iPad, το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του τον Απρίλιο.

Τέλος, το MacNotes.de αναφέρει ότι η Apple ετοιμάζει ένα Special Event για να παρουσίαση το επόμενης γενιάς iPad. Η αναφορά αυτή συγκεκριμένα, εικάζει ότι η Apple θα ανακοίνωση ένα iOS 4.3 Event για να παρουσιάσει τα in-app subscriptions, όπως αναφέρθηκε με σχετική του δήλωση ο  Vice President της Apple Andy Cue “coming soon” στη χθεσινή παρουσίαση που έγινε χθες για την εφαρμογή “The Daily”.  Η παρουσίαση του καινούργιου iPad θα έρθει με το γνωστό τρόπο της Apple “one more thing”  στο τέλος του Media Event.

To MacNotes.de έχει αναφέρει στο παρελθόν, ότι η Apple ετοιμάζει να δώσει στη διάθεση του κοινού της Αμερικής το επόμενο μοντέλο του iPad το πρώτο ή το δεύτερο Σάββατο του Απριλίου.

[ MacRumors ]

thanks @kostasapple