Η DevTeam δουλεύει σε εναλλακτική έκδοση iTunes για τους Jailbreakers;

Πολύ καιρό πριν ακούστηκαν διάφορες φήμες ότι η  DevTeam δουλεύει πάνω σε μια ειδική έκδοση για το iTunes. Ενώ κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι παρά μια φήμη, υπάρχει μια περίπτωση ότι οι jailbreakers θα μπορούν να έχουν σύντομα το δικό τους πρόγραμμα που θα μοιάζει με το iTunes και το οποίο θα είναι αποκλειστικά για jailbroken iOS συσκευές.

ITunes PWNED

Ο διάσημος jailbreak developer άρχισε να κάνει διάφορες εικασίες σχετικά με την εναλλακτική έκδοση iTunes που ετοιμάζει. Ο Joshua Hill γνωστός και ως p0sixninja μέλος της Dev Team και ένα από τα βασικά άτομα στην jailbreak κοινότητα. Έστειλε μια σειρά από tweets στα οποία μπορούμε να δούμε την συνομιλία που έκανε με τον Nick Hoggan που αποκαλύπτει ότι η DevTeam δουλεύει πάνω σε μια καινούρια έκδοση iTunes για να το αντικαταστήσει.

ITunes jailbroke tweet e1298836467701

 

Όπως βλέπουμε και στην παραπάνω εικόνα ο Nick Hoggan ρώτησε πότε θα ξεφορτωθεί αυτό το … iTunes και ο p0sixninja του απάντησε, πως αυτό θα γίνει σύντομα.

Την συζήτηση συνέχισε ο Nick Hoggan ζητώντας να μάθει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία αυτής της εφαρμογής.

ITunes jailbroke tweet 2 e1298836720466

Η απάντηση που πήρε από το p0sixninja όμως δεν ήταν και τόσο κατατοπιστική. Το μόνο που μας δίνει να καταλάβουμε είναι ότι δεν έχει τελειοποιηθεί ακόμα και ότι βρίσκεται εξέλιξη.

Μια τέτοια εφαρμογή για όλους τους χρήστες με jailbroken συσκευές θα έδινε πολλές καινούριες δυνατότητες. Σίγουρα θα έδινε μεγαλύτερη ευκολία στο update και στο downgrade των jailbroken συσκευών. Επίσης μια εφαρμογή τέτοιου είδους θα μπορούσε να διαχειρίζεται όλες τις Cydia εφαρμογές, ακριβώς όπως και με το iTunes που διαχειρίζεται τις εφαρμογές από το App Store.

Μετά φυσικά, αν οι developers ακούσουν τις επιθυμίες διαφόρων χρηστών μπορεί να έχουμε την δυνατότητα αντιγραφής ταινιών και μουσικής χωρίς να απαιτείται ο συγχρονισμός ή χωρίς να υπάρχουν άλλοι τέτοιοι περιορισμοί.

Μέχρι στιγμής όμως όλα αυτά είναι μόνο εικασίες και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κάτι στην πραγματικότητα. Πιστεύουμε όμως ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει μια εφαρμογή σαν αυτή.

[iPhone Download Blog]