Τα προϊόντα της Apple κυριαρχούν την μεγάλη οθόνη

Σύμφωνα με το site  Brandchannel που ειδικεύεται στην χρήση και στην διαφήμιση των εταιριών, η Apple βρίσκεται στην πρώτη θέση χάρη στα προϊόντα της που έχουν εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες οι οποίες ήταν πρώτες στο US Box Office την προηγούμενη χρονιά.

Η έρευνα αναφέρει ότι η Apple έχει εμφανιστεί σε 30% από τις ταινίες που βγήκαν πρώτες στο US Box Office. Η Apple θα μπορούσε εύκολα να είχε περάσει και εταιρίες όπως η Nike, η Chervolet, η Ford, η Sony, η Dell, η Land Rover και η Glock.

Η ίδια η Apple ή τα προϊόντα της έχουν εμφανιστεί σε αρκετά σημαντικές ταινίες όπως: Iron Man 2, Toy Story 3 και The Other Guys.

Τα 10 τελευταία χρόνια η Apple έχει εμφανιστεί στο 33% των Αμερικάνικων ταινιών  πίσω από την Ford και την Coca Cola πριν ξεπεράσει των αριθμό εμφανίσεων της Nike και των McDonald’s μαζί.

Το site δείχνει επίσης ένα χαμηλό ποσοστό της Apple. Μεταξύ του 2008 και του 2009, η εταιρία έφτασε έναν αριθμό εμφανίσεων 50% ενώ το 2010 το ποσοστό έπεσε αρκετά εξαιτίας του ανταγωνισμού που είχε η εταιρία με την επιρροή της Sony στην βιομηχανία του κινηματογράφου.

[ iSpazio ]