Sticky, η επιλογή της Apple για παιχνίδι της εβδομάδας

Κάθε εβδομάδα η Apple επιλέγει ένα παιχνίδι που θέλει να γνωρίσουν όλοι οι χρήστες του App Store. Το παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα είναι το Sticky.

Οι πηγές ενέργειας του κόσμου είναι σε χαμηλό επίπεδο, σε μια προσπάθεια του να σώσει τον πλανήτη ο professor B Bunsen δοκιμάζει να δημιουργήσει μια πηγή από άπειρη ενέργεια, αλλά κατα λάθος δημιουργεί τον Sticky, την μικρή φανταστική πορτοκαλί μπάλα από κόλλα που θα ξεκινήσει για μια απίστευτη περιπέτεια.

[app 408847620]

Το παιχνίδι έχει ένα πολύ εύκολο interface. Μέσα από τα συστήματα ελέγχου που ορίζονται, μπορείτε να μετακινήσετε τον Sticky, να τον κάνετε να εξολοθρεύσει άλλους εχθρούς πηδώντας πάνω στα κεφάλια τους.

O κακός Dr. Globule έχει ετοιμάσει τον στρατό του με τα τέρατα και πρέπει να τον σταματήσουμε και να σώσουμε τον κόσμο. Μερικοί από τους εχθρούς που θα συναντήσουμε έχουν ειδικές δυνάμεις και θα πρέπει να πηδήξουμε πάνω στα κεφάλια τους για να τους καταστρέψουμε.

Μαζέψτε πόντους και μπορείτε να καταστρέψετε πολλούς εχθρούς μαζί, στον πάγο με ένα διαμάντι έχουμε την δυνατότητα να παγώσουμε τους εχθρούς που βρίσκονται μπροστά μας.

Το Sticky υποστηρίζει πλήρως το Crystal και το Game Center, έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε μόνοι σας και να συγκρίνετε τις δυνατότητες σας με αυτές των φίλων σας και άλλων παικτών στο δίκτυο.

[appscreens 408847620]

Το Sticky είναι συμβατό με το iPhone, iPad, iPod touch και απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο.