Η θήκη του iPad 2 είναι απίστευτα λεπτή!

Τα παιδιά του 9to5Mac έχουν στα χέρια τους την πρώτη θήκη για το καινούριο iPad 2 που πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα και το πρώτο που έχουν μας λένε είναι ότι η θήκη είναι απίστευτα λεπτή.

Η θήκη που έχουν είναι από σιλικόνη και επαληθεύει όλες τις φήμες που έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής για το iPad 2 εκτός από την μαγική θύρα στο πάνω μέρος. Το κάτω μέρος της θήκης έχει χώρο για 30-pin dock connector και ένα μεγαλύτερο ηχείο. Η θήκη είναι έχει πια χώρο και για τον καινούριο διακόπτη mute/screen lock και την αυξομείωση ήχου στην δεξιά πλευρά. Πολύ πιθανό εξαιτίας των κωνικών ακρών ο διακόπτης θα δουλεύει όπως και στο iPhone 4.

Στο αριστερό μέρος της θήκης μπορούμε να δούμε ότι πρόκειται για μια μυστήρια θύρα και στο πάνω μέρος υπάρχει η γνωστή είσοδος για τα ακουστικά και το κουμπάκι sleep/wake power. Στο πίσω μέρος μπορούμε να δούμε ένα κενό στο μέγεθος του φακού της κάμερας του iPhone 4. Ας δούμε όμως λίγο καλύτερα την μυστήρια αυτή θύρας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πιστεύουν διάφοροι ότι για αυτά μπορεί να προορίζεται. Αρχικά ακούστηκε κάτι για SD slot, μετά για κανονική θύρα USB και τώρα πρόσφατα για θύρα Light Peak.

Αρχικά το κενό εκεί δεν μας κάνει για SD slot (λόγο μεγέθους). Οπότε μάλλον δεν πρόκειται να δούμε SD slot σε αυτό το μοντέλο iPad. Στη συνέχεια είναι η πιθανότητα για θύρα USB 2.0 και Light Peak. Αν και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έχει πάνω του μια κανονική θύρα USB, μέχρι στιγμής το μόνο που πιστεύουμε ότι μπορεί να χωράει εκεί είναι το miniUSB και αυτό ταιριάζει απόλυτα  με αυτά που ακούγονται για universal mini USB φορτιστές για όλη την Ευρώπη. Αλλά γνωρίζοντας την Apple θα λέγαμε ότι ούτε αυτό μπορεί να είναι. Μήπως κατάφερε να δημιουργήσει καμιά καινούρια θύρα την τελευταία στιγμή για mini SD cards;

Δείτε το video στη συνέχεια για να καταλάβετε για πόσο λεπτό iPad μιλάμε!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q4W2tr2eqKs&feature=player_embedded [/youtube]

[ 9to5Mac ]