Το iPad 2 μπορεί να καθυστερήσει μέχρι τον Ιούνιο

Σύμφωνα σε μια έρευνα από την Yuanta Securities Co. σήμερα, η Apple σχεδίαζε αρχικά να κυκλοφορήσει το iPad 2 μέσα στον Απρίλιο αυτή την χρονιά, αλλά εξαιτίας διαφόρων λόγων αυτό μπορεί να καθυστερήσει μέχρι τον Ιούνιο. Αυτή η πιθανή καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται σε “production bottlenecks” στην Hon Hai Precision Industry Co. Αυτά τα “bottlenecks” μπορεί να συμβαίνουν εξαιτίας των αλλαγών που έκανε η Apple στην σχεδίαση του iPad δεύτερης γενιάς περίπου τρεις εβδομάδες πριν.

Ο Ιούνιος σαν ημερομηνία κυκλοφορίας είναι κάπως περίεργος γιατί τότε είναι που η Apple παρουσιάζει συνήθως την καινούρια έκδοση του iPhone. Από την άλλη, η Apple μπορεί να παρουσιάσει ένα καινούριο tablet με οθόνη αφής σε κάποιο event τον Μάιο και να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Η Apple θα κάνει το γνωστό ετήσιο WWDC event μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου και το iPhone πέμπτης γενιάς θα κυκλοφορήσει είτε νωρίς τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.

Το iPad δεύτερης γενιάς ακούγονται φήμες ότι θα είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο, γρηγορότερο και θα έχει περισσότερη μνήμη και πολύ καλύτερα γραφικά. Το iPad 2 υπάρχουν φήμες ότι ξεκίνησε η παραγωγή του μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και λένε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε αρκετές φήμες για το iPad 3 που θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτή την χρονιά με την Retina Display. Ίσως η Apple να θέλει να περιμένει μέχρι αυτές οι οθόνες να είναι έτοιμες; Ίσως να είδαν κάτι στην CES ή στο MWC που δεν τους άρεσε. Ίσως πάλι να θέλουν να χρησιμοποιήσουμε τις καινούριες Super PLS οθόνες της Samsung;

Δεν ξέρουμε ποιόν να πιστέψουμε εδώ αλλά σίγουρα καθυστέρηση της κυκλοφορίας είναι πολύ πιθανόν όταν μιλάμε για την Apple.

[ 9to5Mac ]

One thought on “Το iPad 2 μπορεί να καθυστερήσει μέχρι τον Ιούνιο

Comments are closed.