Δερμάτινη Θήκη για iPad 2 επιβεβαιώνει πιο κομψή σχεδίαση;

Το site 9to5Mac αναφέρει ότι το M.I.C. Gadget έχει στα χέρια του μια καινούρια δερμάτινη θήκη για το πραγματικό iPad 2, όχι κάποιο mockup ή prototype.

Η θήκη που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video αποκαλύπτει πολλά από τα χαρακτηριστικά του καινούριου σχεδιασμού του iPad 2. Το κενό για τον φακό της κάμερας που υπάρχει σε αυτή την καινούρια θήκη δεν επιβεβαιώνει μόνο όλα αυτά που έχουμε διαβάσει και έχουν βρεθεί μέσα στο SDK και μας λένε ότι το iPad 2 θα έχει πίσω κάμερα, αλλά πρόσθετα μπορούμε να δούμε ακόμα ότι το μέγεθος του φακού είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό του φακού του iPhone 4. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το iPad 2 θα έχει την ίδια κάμερα με το iPhone 4.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oR4LJEdG6_o&feature=player_embedded[/youtube]

Ακόμα η καινούρια αυτή θήκη επιβεβαιώνει διάφορες φήμες που έχουν ακούσει για το iPad 2 μέχρι στιγμής. Όπως τις απότομες άκρες του, την επίπεδη πλάτη και το κενό για το μεγαλύτερο ηχείο στο κάτω μέρος.

Ίσως όμως το πιο σημαντικό να είναι ότι έγινε παραγγελία για 120,000 τέτοιες θήκες για να σταλούν στην Αμερική σε μια “δημοφιλή εταιρία με θήκες”. Το 9to5Mac πιστεύει ότι μια “δημοφιλής” εταιρία με θήκες θα έκανε παραγγελία για 120,000 κομμάτια μόνο εάν ήταν απόλυτα σίγουρη ότι αυτός θα είναι ο σχεδιασμός της καινούριας συσκευής.

[ 9to5Mac ]

One thought on “Δερμάτινη Θήκη για iPad 2 επιβεβαιώνει πιο κομψή σχεδίαση;

Comments are closed.