Παντού iPhone 5 mockups στο web!

Όλο και περισσότερες φήμες μας δείχνουν συνεχώς ότι η Apple δουλεύει πάνω στο iPhone 5 και μερικοί φαν που δεν μπορούν να περιμένουν έχουν αρχίσει να φτιάχνουν τα δικά τους mockups.

Η τελευταία φήμη είναι η οθόνη τεσσάρων ιντσών που μπορεί να δούμε στο iPhone της επόμενης γενιάς χωρίς όμως να αλλάξει το μέγεθος του iPhone καθόλου. Ας δούμε λοιπόν που φτάνει η φαντασία όλων αυτών των οπαδών της Apple.

Η πρώτη εικόνα δείχνει ένα mockup από μέλος του γνωστού site, MacRumors και μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι το iPhone 4 αν η οθόνη του έπιανε όλη την επιφάνεια. Σε αυτή την εικόνα υπάρχει και το iPhone nano για το οποίο επίσης ακούγονται διάφορες φήμες, αλλά έχει οθόνη 3.5″ που εφαρμόστηκε με την ίδια ακριβώς λογική.

Το επόμενο mockup το οποίο δεν γνωρίζουμε ποιος το έχει φτιάξει, είναι σαν να βρίσκεται μέσα στην εταιρία της Apple και κάποιος κρυφά να το φωτογράφισε! Ακόμα και αν θα θέλαμε να είναι κάτι τέτοιο, πρόκειται απλά για ένα mockup κάποιου αγνώστου.

Εδώ βλέπουμε ένα πολύ γνωστό mockup  που κυκλοφορεί δύο χρόνια περίπου στο internet. H οθόνη του είναι πολύ μεγάλη στο μέγεθος των HTC και το home button είναι μικρότερο με πολύ διαφορετική σχεδίαση.

[ MacRumors ]