Η Apple πρόκειται να πολεμήσει μαζί με την Adobe την πειρατεία software

Αν και στο παρελθόν είδαμε ότι η Apple με την Adobe διαφώνησαν κάποια στιγμή, τώρα συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν την πειρατεία.

Υπάρχουν σημαντικά νέα που αναφέρουν ότι η Apple και η Adobe μαζί με άλλες εταιρίες συγκεντρώθηκαν για να δράσουν νομικά ενάντια στον Jean Edy Dollisme και το website ultimatepcrepairs.com. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι οι πωλήσεις που κάνει με πειρατικές κόπιες της πλατφόρμας μέσα από το Craigslist και το Ultimate PC Repairs.

O κύριος Dollisme ο οποίος μένει στην Φλόριντα χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές ταυτότητες για τα δύο του portal έτσι ώστε να διαφημίσει τις παράνομες δραστηριότητες τους. Στο site του μπορείτε να βρείτε στην πραγματικότητα μια ποικιλία εφαρμογών όπως και το καινούριο iLife και το iWork όπως ακόμα και το Final Cut Studio αλλά και το Snow Leopard. Δεν θα μπορούσαν όμως να λείπουν και εφαρμογές της Adobe όπως το πακέτο Creative Suite, το Adobe Acrobat και το Illustrator. Το website δίνει επίσης δυνατότητα σε χρήστες να ζητήσουν κάποιο software το οποίο ψάχνουν το οποίο δεν υπάρχει ήδη.

Η μήνυση κατατέθηκε στις 3 Φεβρουαρίου στο περιφερειακό δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην περιοχή του Κονέκτικατ. Τις εταιρίες εκπροσωπεί η δικηγορική εταιρία Roche Pia LLC της Shelton, Conn.

[ Appleinsider ]