Το iOS 4.3 θα κυκλοφορήσει στις 13 Φεβρουαρίου;

Ο πολύ γνωστός David Pogue, δημοσιογράφος της New York Times που πάντα στο παρελθόν είχε καλές σχέσεις με την Apple και για ακόμα μία φορά έχει το πλεονέκτημα να δει το iPhone της Verizon, αναφέρει στο review του κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS 4.3.

Ένα κομμάτι από το review του μπορείτε να δείτε στη συνέχεια:

Ένα μοναδικό καινούριο χαρακτηριστικό στο Verizon iPhone είναι αυτό του προσωπικού HotSpot, που μετατρέπει το iPhone μας σε μία βάση WiFi. Μέχρι πέντε laptops, iPod touch ή ακόμα και άλλα gadgets μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας το iPhone σαν μία internet κεραία.
Αυτό είναι κάτι το απίστευτα βολικό, πολλά τηλέφωνα το έχουν – το AT&T iPhone θα το αποκτήσει στις 13 Φεβρουαρίου – αλλά η εκτέλεση της Apple για αυτό είναι εξαιρετική. Για παράδειγμα, το HotSpot κλείνει μόνο του μετά από 90 δευτερόλεπτα αφού αποσυνδεθεί και το τελευταίο laptop. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί τα προσωπικά HotSpots “ρουφάνε” την μπαταρία αμέσως.

Σύμφωνα με τον Pogue φαίνεται ότι το Personal HotSpot για τις AT&T συσκευές θα παρουσιαστεί στις 13 Φεβρουαρίου την επόμενη εβδομάδα με την κυκλοφορία του iOS 4.3. Επίσης οι developers έλαβαν μία σημείωση από την Apple η οποία τους προσκαλεί να κάνουν τις εφαρμογές τους συμβατές με το iOS 4.3.

Με όλα αυτά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε την επόμενη εβδομάδα την τελική έκδοση του iOS 4.3.

[ 9to5Mac ]