Το App Store στο iPad αναβαθμίστηκε με φίλτρα αναζήτης και προηγούμενες αγορές

Φαίνεται πως η Apple πριν λίγες ώρες άρχισε την αναβάθμιση του App Store στο iPad. Μέχρι στιγμής μπορούμε να δούμε δύο καινούρια χαρακτηριστικά.

Φίλτρα Αναζήτησης

Εάν δείτε το App Store στο iPad και δοκιμάσετε να βρείτε μία εφαρμογή θα εμφανιστούμε πέντε φίλτρα κάτω από την μπάρα Search, τα φίλτρα αυτά είναι: κατηγορία, ημερομηνία κυκλοφορίας, βαθμολόγηση, τιμή και συσκευή. Τα φίλτρα μπορείτε να τα χειριστείτε κάνοντας tap πάνω τους, επίσης υπάρχει και ένα κουμπάκι το οποίο καθαρίζει όλα τα φίλτρα.

Προηγούμενες Αγορές

Στην σημερινή αναβάθμιση η Apple πρόσθεσε μια δυνατότητα που έχει ζητηθεί πολύ. Οι εφαρμογές που έχετε αγοράσει στο παρελθόν (από τον κάθε λογαριασμό χωριστά) έχουν τώρα ένα κουμπάκι που γράφει “Install” αντί αυτό που γράφει “Buy”. Αυτό είναι σημαντικό γιατί μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζουμε όλες τις εφαρμογές που έχουμε αγοράσει στο παρελθόν. Σίγουρα αυτό δεν συγκρίνετε για κανένα λόγο με το “Purchases” στο Mac App Store (που μας δίνει μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που έχουμε αγοράσει) αλλά σίγουρα είναι καλύτερο να έχουμε μία δυνατότητα να δούμε τις εφαρμογές που έχουμε αγοράσει από το να μην γνωρίζουμε καν ποιες είναι αυτές.

Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής μόνο για το App Store στο iPad. Σίγουρα δεν είναι πρόβλημα για την Apple να προσθέσει τις προηγούμενες αγορές και στο App Store του iPhone αντίθετα με τα φίλτρα αναζήτησης που χρειάζονται λίγο παραπάνω χώρο.

Θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με όλες τις εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα.

[ MacStories ]

One thought on “Το App Store στο iPad αναβαθμίστηκε με φίλτρα αναζήτης και προηγούμενες αγορές

Comments are closed.