MyWi OnDemand: κυκλοφόρησε η καινούρια έκδοση της εφαρμογής που μετατρέπει την iOS συσκευή μας σε WiFi HotSpot | Cydia

Με το MyWi OnDemand μπορείτε να δημιουργήσετε μια σύνδεση από το iPad στο iPhone με απαίτηση. Το να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε ένα WiFi γίνετε βαρετό όταν το κάνετε όλη την ώρα, για παράδειγμα όταν μοιράζεστε την σύνδεση από το iPhone 3G σας με ένα iPad που έχει μόνο WiFi. Με την εφαρμογή MyWi OnDemand θα πραγματοποιείτε η σύνδεση όταν χρειάζεται και όταν δεν χρειάζεται να απενεργοποιείτε.

Όταν έχετε το iPad σας στο σπίτι το χρησιμοποιείται με WiFi και το iPad συνδέεται αυτόματα. Αν κλείσετε την οθόνη του iPad το WiFi θα απενεργοποιηθεί μετά από λίγο όπως και αν την ανοίξετε το WiFi θα ενεργοποιηθεί. Αν βγείτε όμως από το σπίτι θα δουλεύει το iPhone 3G με το MyWi.

Μετά από ένα απλό pairing  όλα δουλεύουν αυτόματα. Είναι συμβατό με το iPhone 3G, 3GS, 4, με τα iPod touch με iOS 3.1.2 ή νεότερο και με το iPad. Απαιτείται να έχετε κάνει την αγορά του MyWi 4.0.

Χαρακτηριστικά

  • Σύνδεση με απαίτηση για το iPod touch, iPad ή άλλη iOS συσκευή που απαιτεί σύνδεση στο internet
  • Το HotSpot δουλεύει πάντα όταν και δεν χρησιμοποιεί περισσότερη ισχύ από το bluetooth
  • Χειρισμός HotSpot που μπορεί να συνδέσει και να απορρίψη οποιαδήποτε συσκευή
  • Χρησιμοποιεί λιγότερη μπαταρία από το WiFi tethering
  • Μπορείτε να το δοκιμάσετε για 3 μέρες, απαιτείται να κάνετε jailbreak την συσκευή σας και να το κάνετε εγκατάσταση από το Cydia

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4R0kzsE6O2I&feature=player_embedded [/youtube]

Το MyWi OnDemand είναι διαθέσιμο στο Cydia στο repository του BigBoss και κοστίζει περίπου €18 αν όμως έχετε ήδη αγοράσει το MyWi κοστίζει σαν αναβάθμιση κοστίζει περίπου €3.60.

[ iSpazio ]