Η Saxo Bank προβλέπει την αγορά του Facebook από την Apple

Η απόκτηση του Facebook από την Apple φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από φήμη, μια πραγματική ουτοπία, αδιανόητη και απραγματοποίητη. Όλα αυτά βασίζονται σε προβλέψεις της Saxo Bank η οποία ακολουθεί μια δική της ειδική θεωρία.

Η θεωρία ονομάζεται “Black Swan Theory” (Η θεωρία του μαύρου κύκνου) και ξεκίνησε από τον Nicholas Taleb. Όταν οι Ευρωπαίοι άρχισαν να πηγαίνουν στην Αυστραλία ανακάλυψαν την ύπαρξη των μαύρων κύκνων. Σοκαρίστηκαν όμως γιατί ήθελαν όπως οι αρχαίοι πίστευαν να υπάρχουν μόνο λευκοί κύκνοι και νόμιζαν ότι η ύπαρξη κύκνου διαφορετικού χρώματος ήταν αδύνατο.

Ακολουθώντας αυτή την θεωρία η Saxo Bank δημοσίευσε την πρόβλεψη της για το 2011, και εκεί που κανείς δεν περιμένει την εξαγορά του Facebook αυτή περιμένει ότι είναι κάτι που πολύ πιθανό να γίνει.

Η Apple και το Facebook ακούγεται εδώ και λίγους μήνες ότι θα ξεκινήσουν μια συνεργασία που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε. Ανάμεσα στους διάφορους λόγους για την κατάσταση αυτής της συμφωνίας δεν θα υπήρχαν παράλογοι όροι που να προτείνονται από τον Mark Zuckerberg. Για αυτό το λόγο η Apple θα ήθελε να κατακτήσει όλα τα κοινωνικά δίκτυα, για να μπορούμε στην συνέχεια να τα χειριστούμε.

Φυσικά και πάλι μιλάμε για μια φήμη εδώ, που σύμφωνα με την θεωρία της Soft Bank θα μπορούσε να είναι αδύνατη.

[ iSpazio ]